Oppiiko nuo lapset ikinä siivoamaan omia jälkiään???

Vierailija

Ikää jo 9&10v ja joka saa****nan paikkaan jää kaikki, hermot menee...pyykkiin työnnetään kaikki mitä sattuu "siivoamaan" kun käsken. Ei vahingossakaan kaappiin puhtaita vaatteita.Mulla sulaa nyt aivot. Argh!!

Kommentit (6)

ja nin kauan siivotaan yhdessä ja vanhemmat näyttää esimerkkiä JOKA IKINEN päivä, että lapset oppiisen itsestään, että joka päiovä siivotaan lelut pois....Niin montako kertaa olet siivonnut lasesi kanssa yhdessä siitä lähtien kun he täyttivät 1v?

Ei mene siltikään jakeluun että itse joutuu omat lelunsa ja vaatteensa siivoamaan. Joka helvetin päivä asiasta vängätään.

Ehkä meillä ei sitten ole pieniä aivopestyjä robotteja kun keksivät vaikka mitä verukkeita ettei tavarat liiku paikoilleen.

sopimus, että oman huoneen "ansaitakseen" huone on pidettävä siistinä. Jos siisteydestä ei pidettäisi kiinni, äiti saisi lapsen huoneen käsityöhuoneekseen ja lapsen sänky muuttaisi olohuoneen nurkkaan. Eipä ole tarvinnut muistutella siivoamisista.

jos niillä on hyvät tavat ja auttavat / osallistuvat kotitöihin. Ihmeellinen ajattelumalli jollain... Meillä lapset on _yhteistyökykyisiä_ eli auttavat monissa kotitöissä, eivät todellakaan aivopestyjä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat