Vierailija

Olen 3 lapsen äiti. Kolme kertaa synnyttänyt alateitse ja harkitsen vielä neljättä, mutta synnytys pelottaa aivan kamalasti. Voin rehellisesti sanoa että eka synnytys oli helpoin. Toka pitkin ja kolmas kivuliain.

Haluaisin vielä yhden lapsen, mutta ajatuskin synnyttämisestä kauhistuttaa. En olisi ikinä kuvitellut että minä puhuisin pelkosektiosta.

Onko semmoinen helppo saada varsinkin kun synnytyksiä on jo 3 takana? Ainakin tiedän mistä puhun!

Kommentit (5)

puppua syötetään, kun tyrmätään äitien toiveet, että olisi muka liian aikaista tai myöhäistä puuduttaa. pelkoäiti menee sektioon, jos eivät puuduta tarpeeksi ja siksi puuduttavat kyllä!5.

tavallista että jostain systä neljättä synnytystä pelätän ihan kamalasti. ja olisi tosi epäreilua, ettei sellaiselle ihmiselle anneta sektiota kun annettiin minullekin vaan kun ruikutin vaikken ollut koskaan synnyttänyt.saat varmasti ainakin isoimmis sairaaloissa.

Riippuu kunnasta, millaisia käytäntöjä on. Kun pysyt päätöksessäsi ja sinulla on syyt tarkkaan mietttynä, kukaan ei voi sinua pakottaa synnyttämään alateitse. On olemassa pelkopoleja, erityisiä valmennuksia pelkääville jne. Neuvoloista ja yksityisiltä gynekologeilta saat tietoa. Itselläni takana 2 pelkosektiota, joista toisen eteen jouduin lähes taistelemaan, koska raskaus ei edennyt normaalisti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat