Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ticketin baby baggie 98 cm, reilu 2 vuotiaalle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei,osaisiko joku auttaa. Mietin ensi talveksi pojalle haalaria, olisiko tuo Ticketin 98 cm baby baggie liian iso? Poika täyttää lokakuussa 2 v. ja haalariahan käytetään ainakin maaliskuulle jolloin ikää melkein 2,5 v. Kasvaa vähän yli keskikäyrän..Ja olihan se niin, että tämän talven puvut olivat "normaalia" mitoitusta.Kiitos, jos joku osaa auttaa!

Kommentit (8)

vielä.. Tänä talvena pojalla käytössä sitä vanhaa reilua mitoitusta oleva 74 cm (vastaa kokoa 80 cm) baby baggie ja jo nyt tuntuu, että alkaa olla pieni..

ja meidän poika on nyt 1v6kk. Käyttää nyt 86cm ReimaTeciä. Jos seuraa isoveljeään niin tuoT2H tulee käyttöön helmi-maaliskuun vaihteessa. Sitten toivon, että tuo 92cm haalari mahtuisi alkutalven ensi vuonna ja sitten saisi taas alesta ostaa uuden. Nimittäin isoveljen kanssa meneteltiin juuri noin, ja molemmat ovat syntyneet kesäkuussa. Viimetalvenakin kuopuksella oli kolme erikokoista haalaria käytössä, kun selkä on niin hirmuisen pitkä:(

Mutta en ole vielä nähnyt T2H haalaria kun on postissa tulossa, joten en osaa sanoa vielä yhtään onko iso vai normaali. Jos reilumpi kuin ReimaTecin vk-haalari niin voisi mennä vaikka koko talven. Mutta katotaan.Riippuhan se kasvustakin.

Eli sinuna en ehkä ajattelisi tuota 98cm...mieluummin se 92cm. Mutta riippuuhan se tietenkin paljon lapsestakin.

Kun tuo haalari tulee postista niin vertaan sitä meidän reiman 92 vk-haalariin. Siitä saa sitten jotain käsitystä koosta.

Vertasin tämän vuoden 92 baby baggieta viime vuoden 92 koon Reimatec baby-haalariin. Kokonaispituudessa Ticket oli pari senttiä pidempi, samoin niska-haara-mitassa, mutta hihat sitten olivatkin pari senttiä lyhyemmät.. :/

Itse olen ostanut sen tytölle ensi talveksi, täyttää heinäkuussa 2v. Pari kertaa ehdin nyt tämän "alkutalven" aikana käyttää hänellä 80 koon samanlaista haalaria, mutta tuossa koossa hihat ovat jo liian lyhyet, vaikka niska-haara-mittaa olisi riittämiin, ehkä vähän liikaakin. Pituutta tytölläni on nyt noin 80cm eli minun mielestäni vastaavat suurinpiirtein kokoaan, ellei nyt välitä noista hieman hassuista mittasuhteista! ;)

Vertasin ja mittasin ReimaTecin 92cm välikausihaalariin. T2H haalari on isompi.Ainoastaan hiat ovat sentin lyhkäisemmät. Eli luulisin että mahtuu vielä ensi alkutalvesta.

mutta aika hurjalta kuulostaa. Meillä oli viime vuonna alkutalvesta 2,5-vuotiaalla tytöllä 80cm ticketin baggie, oli kyllä jo melko nafti siinä vaiheessa.

kun mittasit. Meillä on pojalla pitkä selkä ja kädet on lyhkäset samoin jalat. Joten nytkin tuossa 86 Reimassa on vielä ylim.pituutta hihoissa ja lahkeissa. Mutta kohta tuo niska-haara alkaa kinnata. Joten tuo T2H:n 92cm Baggie saattaapi olla erittäin hyvänkokoinen vielä ensitalvenakin. Mukavaa:0)

Tämän talven koot näyttäisivät menevän baby baggien kohdalla niin, että mikä on lapsen pituus niin se koko haalarista. Näin ainakin meillä. Aikomus ostaa ensitalvelle 98cm haalari. 92-koon en usko menevän edes alkutalvesta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat