Muille ihottumaa nettianttilan Wall-e -yöpuvusta?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pojat saivat pukilta oikein mieluiset Wall-e -pyjamat. Ongelmana on toiselle pojalle tuleva ihottuma. Kahtena aamuna on ollut näpyillä kainaloista ranteisiin, kainalot ja kyynärtaipeet pahimpina. Viime yöksi vaihdettiin vanha pyjama ja näpyt hävisivä. Ennen ei ole tällaista ollut, eikä nytkään toisella pojalla. Pesin pyjamat ennen käyttöönottoa ja kahden näppyläisen yön välissä. Pitää vielä seuraavan pesun jälkeen laittaa se puku toiselle pojalle. Näkee, onko poika- vai pyjamakohtainen ongelma.Muilla ongelmia?

Kommentit (3)

Väri on voimakkaan kirkkaan sininen; hihat, takakappale ja housut kokonaan. Ihottuma tuli vain hihojen alueelle. Kädet ovat nyt kunnossa, enkä ole vielä raskinut testata uudestaan. Puen puvut seuraavalla kerralla pojille ristiin, niin tulee testattua molemmin päin :)

On se ihan mahdollista, että pyjamassa on sellaista väriä, joka aiheuttaa yliherkkyysreaktion. Mutta voihan se ihottuma olla jotain muutakin allergiaa. Ihme juttu jokatapauksessa! Tulehan kertomaan miten kävi, tuliko ihottuma pyjamasta!

Näin esim. siskollani. Ei voi käyttää sinisiä vaatteita muuten, kuin jos ovat todella haalistuneita ja vuosia pyörineet koneessa niin ettei niissä ilmeisesti ole paljoakaan jäljellä tuota allergisoivaa sinistä ainetta. Kokonaan aine ei kuulemma kuitenkaan lähde vaikka kuinka pesisi :(.Toivotaan, että olisi alkuun vain esim . jotain formaldehydiä jota käytetään useimmissa tuontivaatteissa, ehkä ei ole peseytynyt vaan kaikki vielä pois...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat