Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ei helvetti, näinkö tässä nyt kävi:(

Vierailija

Aamulla heräsin normaalisti ja suunniteltiin miehen kanssa uudenvuoden aaton syömisiä ja ohjelmaa. Sitten katselin miehen uutta puhelinta,josko ostaisin samanlaisen. Viestejä siinä samalla tsekkasin ja mitä löysinkään:(Toinen nainen,mies pakkas kamat lähti.Lapset ihmeissään ja minä puulla päähän lyöty.Kovin hyvin ei ole aina mennyt,mutta tällaista en osannut odottaa:(Jotkut hälytyskellot ovat kyllä soineet jonkun aikaa,mutta tällaista en olisi ikinä odottanut!

Sivut

Kommentit (35)

Toisen tekstareita EI saa lukea. Ihan yhtä petollisia ovat siis ap ja miehensä. Pettäminen ja toisen henk koht asioiden urkkiminen ovat todella kieroa touhua. Olisipa "kiva" jos mieheni urkkis tekstareitani kun niissä on ystävieni hen koht asioita!

Kas kun minulla on ollut joka ikinen kännykkä nokialainen ja äidillä on nyt Samsung. Pohdin tässä joku aika sitten että kun ostan uuden kännykän niin ostaisinko taas nokialaisen vaiko olisiko äitini tyylinen Samsung hyvä juttu. Sain sitten puhelimen tsekattavaksi äidiltäni kerran kun hän kävi meillä. Noh, kännykän koko logiikka oli sitten ihan erilainen kuin nokialaisessa. Koitin päästä sinne niin päädyinkin tänne, koitin testata miten helposti pääsee puhelinluetteloon (kuulemma helposti) niin päädyinkin avaamaan tekstiviestin. Koitin päästä sieltä pois aloitussivulle niin deletoin viestin (sorry äiti vielä kerran....).Joten jos on eri yrityksen kännykät niin niiden toimintalogiikka voi olla niin totaalisen erilainen että päätyy ihan muualle kuin piti. Ja eikö ap nimenomaan sen takia miehensä kännykkää testaillut että mietti ostaisiko ko. tyylisen kännykän? Eli mieshän oli antanut luvan ap:lle miehen kännykän käytölle heidän samalla jutellessaan muita juttuja. Ja ap sitten vahingossa päätyi viesteihin (mitä mies ei tietenkään toivonut tapahtuvan).Ja täytyy sanoa että jos itse päätyisin "luvan kanssa" vahingossa toisen viesteihin ja siellä olisi viesti joka alkaa vaikka "Rakkaani..." niin tasan loppuisi viestisalaisuuden kunnioittaminen minulle siihen. Kas kun jos ei lähettäjän numeroa ole talletettu puhelimeen (kuten varmaan ei tässäkään tapauksessa ollut) niin tekstarin "nimenähän" ei ole henkilön nimi vaan viestistä näkyy muutama sana...

oikeus myös yksityisyyteen. Toiseksi olisiko kannattanut satsata myös parisuhteen hoitamiseen ja ottaa huomioon myös miehenkin tarpeet? Sitä saa mitä tilaa.

Onko miehesi huomioinut sinua? ..tuskin, jos toisen naisen kanssa pitää muhinoida?Älä anna miehellesi valtaa, tilaisuutta leikkiä marttyyria, kuinka häntä on nyt kaltoin kohdeltu, kun hän raukka jäi kiinni.Ole ylpeä nainen! Anna miehesi ryömiä takaisin kotiin, jos on ryömiäkseen.

Sen viimeisen riidan päätteeksi meilläkin mies pakkasi ja lähti. Eli lapset heräsivät maailmaan missä iskä ei asukkaan enää kotona. Vuoden päästä näkyy vieläkin seuraukset vanhemmassa tyttäressä.

Oli siinä selittämistä pienille missä iskä on ja miksi ei tule kotiin. Yrität olla itkemättä lasten nähden, mutta tietäväthän ne että on paha olla ja jokin vinossa.Keljuttaa todella sun polesta ap. Voimia niitä tarvitset.

Kuinka voit syyttää itseäsi? Eikö aikuinen mies saa suutaan auki vaan on pakko mennä ensimmäiseen petiin joka huolii?

Käsittämätöntä ap:n syyllistämistä. En takuulla ottaisi noin petollista miestä takaisin. Onko miehen teot oikein lapsia kohtaan? Ajatteliko hän liittoaan ja jälkikasvuaan kun petti? Ajatteliko lapsia kun otti ja lähtio?Jos nyt otat miehen takaisin ja "korjaatte" liittonne tulet silti aina epäilemään häntä eikä luottamus tai petetyksi tulemisen tunne kaikkoa koskaan.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat