Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (61)

Meillä on yksikerroksinen okt ja haaveilen kyllä toisesta kerroksesta. En ole ikinä asunut kaksikerroksisessa, joten en tiedä, olisiko se käytännöllistä vai ei, mutta suuri haave se on. Yläkerta voisi olla lasten omaa tilaa, ja alakerta pysyisi aina siistinä ja edustuskunnossa... Tai sitten ei, mutta jotenkin kuvittelisin, että ainakaan kaikki lelut eivät kulkeutuisi olohuoneeseen, jos lastenhuoneet sijaitsisivat eri kerroksessa.

2-kerroksinen siis. En enää ikinä muuta 2-kerroksiseen, ja miettikää todella tarkkaan jos ei ole vessaa joka kerroksessa....Jos sitä ei ole mahdollista rakentaa, unohtakaa koko talo!Siirrtyin raskausaikojen lopussa alakertaan patjalle, kun en jaksanu ravata portaita yöllä tunnin välein. Meni hermot 3 pienen kanssa portaissa, aina jäi tavarat väärään kerrokseen kun yhtä piti kantaa, toista taluttaa jne.Kaunis on tuo talo, mutta jos perheessä on pieniä lapsia, en todellakaan suosittele!

Jotenkin persoonaton. tuollaisestako av-mammat unelmoi? Siinäkin gallupissa, missä suomalaisilta kysyttiin unelmien asumismuotoa? No ei taida olla suomalainen unelma meikäläiselle oikea juttu.

Mutta paritaloa en ostais ja tontti oli aika pieni. Mä tykkään asua omakotitalossa ja pihaa pitää olla reippaasti.

Talo itsessään oli kyllä ihan jees. Meillä on isommat lapset ja nytkin asutaan kahdessa kerroksessa, joten kerrokset ei haittaa meitä. Yläkerran vessa olis plussaa, mutta ei sekään nyt mikään pakollinen ole, tuskin portaat nyt kilometrin korkuiset ovat? voi yhdessäkin kerroksessa asuessa joutua kävelemään "pitkän matkan" vessaan.

Mun mielestä huoneet eivät ollee pimeitä, olohuoneessa tais olla verhot kiinni? Makuuhuoneessa oli ihan kattoikkuna, tykkäsin.

vaikka käytännösimmästä päästä ei olekaan. Eikä ollut pahan hintainen ollakseen Helsingissä. Voisin ostaa jos muuttaisin Helsinkiin (tosin alueesta en tiedä mitään). Sisustus oli hauska, värikäs eikä liian sliipattu. Tykkään just siitä että kaikki ei ole harmonista ja pliisua niinkuin jossain huonekaluliikkeen kuvastossa.

Himpun kuitenkin meidän maksukykyä kalliimpi :( Sijaitseekin tuossa ihan nurkan takana melkein. Voisi palkata vanhan omistajan meille sisustussuunnittelijaksi ;)ap

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat