Vierailija

Lapsille tulossa ikäeroa reilu 1,5v ja olemme päätymässä phil&teds-tupliin (luultavasti sport-malliin).

Pari kysymystä on askarruttanut:

* Jos vaunuissa on kyydissä 2 lasta, kummatkin siis ihan istumassa ilman kantokoppaa, mahtuuko molemmat yhtäaikaa makuuasentoon? Tai niin että etummainen on makuuasennossa mutta takimmainen istuma-asennossa? (Kuvissa näyttää siltä että jos etummainen on makuuasennossa niin takana ei voi istua...)* Ovatko lapsenne olleet tyytyväisiä myös siellä takaistuimessa? Vai protestoivatko kun eivät näe eteenpäin?* Onko Phil&Tedsiin mahdollista liittää myöhemmin seisomalautaa (siis silloin tietenkään ei ole sisaristuin paikallaan)?*Oletteko muuten olleen tyytyväisiä rattaisiin? Plussia/miinuksia?Kiitoksia jos joku vaivautuu vastaamaan!!

Kommentit (4)

Kyllähän molemmat lapset pitää saada rattaissa makuuasentoon... Kumma että nuo vaunut on niin huonosti suunniteltu, idea on hieno mutta toteutus siis kelvoton?

Harmi että ovat ainoat oikeasti ketterät tuplat mitä markkinoilla on.ap

työntöaisan pituus jää jo kahden istuma-asennossa olevan lapsen kanssa niin lyhyeksi, että en ymmärrä miten niitä pystyisi työntämään ja siihen kiinnittäisi vielä seisomalaudan?..Silloin kun etummainen on makuuasennossa, sisaristuin kuuluu kiinnittää sen makaavan lapsen yläpuolella eikä alle. Taakse asennettua istuinta taas ei saa varsinaisesti makuuasentoon. Jos sulla siis on tarvetta saada toinen (tai molemmat) usein makuuasentoon vaunuissa, PT ei ole teidän kärryt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli menevät puolimakaavaan asentoon. Miksi se täysi makuuasento on tärkeä? Meilläainakin on sitten nuorimmaiselle erikseen parvekkeella rattaat, joissa nukkuu päiväunet. Pienempänä toki nukkui P&T-rattaissakin ulkoilujen ajan jne. Ei ole koskaan protestoinut alakerran paikkaansa

Ihan kilpailua siis kumpi saa olla siellä alhaalla :)Molempia ei saa makuuasentoon yhtäaikaa, mutta varsinaisessa istuimessa on pienempi nukkunut päikkäreitä puoli-istuvassa asenossakin ihan hyvin. Ei me noita nukkumisvaunuina käytetä kuitenkaan, vaan jos ollaan päiväuniaikaan matkassa niin silloin voi nukkua istuallaankin...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat