Onko jotain säädöksiä missä raketteja saa lähettää?

Vierailija

Saako omasta pihasta lähettää raketteja?

Kommentit (3)

Vierailija

Niitä kannattaa noudattaa. Riippuu siis raketin koosta ja tyypistä.Jotkut kaupungit ovat antaneet ohjeet, millä alueilla ei saa ampua. Muutoin oma piha on periaatteessa ihan ok, mutta hölmö sitä nyt oman asuntonsa tuollaisen paloriskin vaaraan laittaan. Kannattaa kävellä jollekin alueesi peltoaukiolle tai vastaavalle ampumaan.

Vierailija

UV:n raketteja saa lähettää taivaalle melkeinpä mistävaan (pois lukien näiden 15. kaupungin keskustarajaukset) ja taas noita Hamasin käyttämiä raketteja ei saa suomessa ampua ollenkaan, ja taas hamas saa ampua niillä, mikäli tarkoitus on ampua israelin puolelle normaalilla tappomeiningillä..

Vierailija

Jos etäisyys naapuriin on suunnilleen luokkaa 6-7 metriä, niin saako talojen välissä pamautella? Meteli on nimittäin aivan hirveä. Ja nyt kun ainakin täällä Oulun seudulla puhaltaa oikein kunnon myrskytuuli, niin näen jo sieluni silmin, miten naapurin teinit ampuvat paukkujaan päin meidän asuntoa. Toivottavasti kauhuskenaarioni ei toteudu, sillä meillä lapset (4 ja 2) pelkäävät muutenkin ilotulituksia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat