Olisiko teoriassa mahdollista tappaa koira jäämättä kiinni?

Vierailija

Välillä pelkään että naapuri tappaa koirano. Puheet on niin sairaita. Syyttää sellaisista mihin emme ole syyllisiä, mm. koirankakkaa rapussa (en usko että on edes ikinä ollut). Sanoo että tietää keinot miten koirasta päästään niin ettei syyllinen koskaan selviä!Pelkään sitä hullua. Mietin jo kaikkia insuliinipiikkejä ja muita mitä se voisi tökätä mutta ei insuliinia taida saada mistään... tai jotain rotanmyrkkyä, voisiko noutajan kokoinen koira kuolla sellaiseen... En jätä tosin koskaan koiraani hetkeksikään katseeni alta ja en anna syödä mitään maasta syödä mutta saattaa joskus vahingossa jotain löytää ja ehtiä nappaamaan. Olen ihan neuroottinen pelkoni kanssa kun tiedän et koira ulvoo paukkuja ensi yönä ja naapuri on taas aivan raivona soittamassa ovikelloa.

Sivut

Kommentit (18)

Itse tiedän yhden n. 16-vuotiaan pojan, joka terrorisoi koko asuinaluetta. Maalasi kaiken spraymaalilla, sytytti tulipaloja. Kerran kun eräs mieslauma koirineen pääsi tämän spreijaajan kimppuun niin ainoa joka sen kiinni sai oli koira, jonka tämä poika tappoi säälimättä takin alta vetämällään retkikirveellä. Oli sen verran nopea jaloistaan. Eikä jäänyt kiinni, kun jatkoi pakomatkaansa pitkälle pimeään metsään, jonka hän tunsi läpikotaisin. Poliisi tutkii vielä tänäkin päivänä ko. pojan aiheuttamia törkeitä tuhotöitä, vaikka siitä on jo 18 vuotta.

Jos laittaa myrkkyä rappuun tai pihalle, vaarassa ovat muutkin koirat ja lapset. Lasten tappajaksi koiranvihaaja harvoin haluaa.

Suurimmassa vaarassa ovat rivi- ja krs-talo- asujat.Ikäviä tuommoset naapurit, mutta kokemuksesta tiedän, että turvallisempi olo on nyt kerrostalossa, kuin vielä vuosi sitten omakotitalossa.

Ja toisekseen, jos itse panikoit niitä paukkuja, ja roikut koirassa huolehtien niin saat sen vieläkin pelokkaammaksi. Laita sukka ovikellon ympärille, ja yritä olla huomaamatta koitaa normaalia enempää. Toivottavasti ne paukut eivät räjähtele koko yötä sentään. Ja jos naapuri yltyy hakkaamaan sun ovea tai uhkailemaan, niin soita poliisille ja tee ilmoitus. Mitä sinä voit tehdä pelokkaalle koiralle noin vain, et mitään.

Eikö joku syrjemmällä oleva koiranhoitopaikka voisi ottaa yhdeksi yöksi. Annatko koirankin kärsiä? argh!Lainaus:

kun tiedän et koira ulvoo paukkuja ensi yönä ja naapuri on taas aivan raivona soittamassa ovikelloa.

eikä yksikään niistä ole naapureita häirinny, ravannu edestakaisin kämpässä tai mennyt piiloon sängyn alle tai nukkunut pelkoaan pois.

Tuli tunne et jos haetkin keinoa miten tappaa oma koira, jäämättä kiinni siitä.

Aika hakuammuntaa että naapuri juoksee soittelemassa ovikelloa, kun koirasi pelkää.

Sen sijaan se on eläinsuojelurikos, josta tuomitaan teon mukaan(yleensä sakkoihin). Ihmisen tappokin vanhenee 12 vuodessa, joka on maksimirangaistus, jonka jälkeen sitä ei enää tutkita.

Laittaa rotanmyrkkyä(lisäksi hänellä on kuulemma vahvempaa myrkkyä) koiranruokapalleroihin ja jos koira jostain syystä ei näihin kuole on hänellä kuuulemma kirves ja puukko) kuulostaa kauhealta näin koiranomistajana. Pakko kai omistajien tyytyä siihen että lemmikki kuolee.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat