Vierailija

Viini kylmässä ja taitaa ottaa lasillisen, kun lapset menneet nukkumaan. Kuorrutettuja ranskalaisia ja juustokastiketta. Pehkuihin 10-11. Aamulla ylös nuorimmaisen kanssa viideltä.Glara vappen..

Kommentit (11)

ja tuo kahdeksan v. tuskin pysyy housuissaan kun mennään ampuu raketteja..

Ollaan kaksin, kun isosisko 19v. lähti kavereiden kanssa mökille..

Itsellä pikkupullo kuoharii ja valkkari pullo jääkaapissa.. ja sitten leffan kanssa nautiskelen ja katson ikkunasta kun on "tähtihetki", meillä kun tuo mukasu on nyt jo ihan väsynyt, taitaa olla kipeäksi tulossa..

yh / sinkkuäiti juhlii.Oikein odotan iltaa lasten kanssa: laitan hyvää ruokaa, käydään katsomassa ilotulituksia ja ammutaan omat, lapsile on sädetikkuja ja illaksi herkkuja. Minulla on kylmenemässä sekä skumppaa että siideriä, katsotaan kumman avaan tänään :)Ihanaa, että lapset ovat tänä vuonna minulla uuden vuoden ettei "tarvi" olla missään kaupungilla tai bileissä.Hyvää vuodenvaihdetta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yksi pullo siideriä on viilenemässä (viinit juon huoneenlämpöisenä!), joten sen juon. Ei ole mitään erityistä ruokaa tehtynä, ihan tavallista fetajuustosalaattia ajattelin syödä, kun vauva menee nukkumaan.En varmaan saa nukuttua koko yönä, koska vauva on flunssassa ja kuumeessa... :( Ainakin viime yö meni lähes unetta. Onneksi isommat lapset menivät ylimääräiseksi yöksi isälleen. Jos olisivat mulla, niin ammuttais/katsottais raketteja klo 21 asti ja sitten nukkumaan. Heräävät klo 7 (pienempi yleensä jo kuudelta).

Ei se oikeasti ihan niin kamalaa ole ( eipä..) paitsi tuo herääminen. Nassikka pinkaisee tohon aikaan ylös ja sitten alkaa koira ramppaamaan että pitäisi päästä ulos niin ei se auta kuin kömpiä pystyyn. Vanhempi lapsi nukkuu autuaasti vielä tunnin pari.Ap.

Aiomme lapsen kanssa valvoa puoleen yöhön, siksi otettu ekstra päikkärit että jaksetaan :) Menemme ystävien ja heidän lastensa kanssa katsomaan lasten suurta ilotulitusta kello 22.00 Heurekalle, ja sitten puolen yön rakettien jälkeen tämä mamma lapsen nukahdettua nauttii elokuvasta ja parista juomasta.Aamulla saa onneksi nukkua kymmeneen :)

Tuo heräämisaikakin kuulostaa kamalalta! Eikö kukaan ystävä pääsisi istumaan iltaa luoksesi?

T. kolmen lapsen ja miehen kanssa vappenia viettävä äiti. Kuopus 1vee nukkuu onneksi ainakin kasiin asti aamulla, joten eiköhän tule myös ilotulitus nähtyä.

Opeta lapsille tärkeä taito elämässä: aamunuhjailu sängyssä. Omani ovat jo oppineet että jos on edespieni tilaisuus nukkua aamulla pitkään, niin se aika kieriskellään sängyssä hissutellen.Piste. tosin ei taida ehtiä oppi perille teillä tähän hätään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat