Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä kuppikoko tämä on olevinaan?!? :D

Vierailija

Liivimyyjän mukaan kuppikokoni on 65 DD. Olen ennen ostanut marketista tms. kokoa 75 C ja kuvitellut, että tisseissäni on jotain vikaa, kun ei näytä kauhean hyvältä. En ollut tiennyt, että tällaista kokoa on olemassakaan.Kuinkahan moni nainen kulkee koko aikuisikänsä vääränkokoisissa liiveissä?

Kommentit (3)

73 tai 74 cm niin se 70 on kuitenkin liiveissä parempi. Ympärys venyy nopeasti käytössä ja sitten liivit alkavat nousta selästä ja menettävät tukevuutta. Ja 2 on oikeassa, pieniä ympäryksiä riittävillä kupeilla ei niin helposti löydy. Siis esimerkiksi jollain Triumphilla niitä kyllä on, mutta marketit yms. eivät ota niitä myyntiin. Aivan samasta mallista, jonka Prismasta saisi 35 eurolla joutuu käydä ostamassa erikoisliikkeestä 50 eurolla oikean koon, koska markettiin on otettu myyntiin vain kokoja 75-85 A-D ja itse tarvitsisi sen 70 D:n tms.

Markettiliiveistä ei koskaan löydy tarpeeksi pieniä ympäryksiä ja isoja kuppeja. Vika on siis valikoimissakin, jos ei halua käydä erikoisliikkeissä. Halpismerkit tekee liivejä vain tasapaksuille :(

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat