Vierailija

kateellisena lueskelen miten muille on tulossa väkeä tänään syömään ja juovat vain viiniä ruoalla tai saunakaljat....meille ei voi käskeä ketään, koska meillä 2 pientä lasta, ja kaikki kaverit sellaisia että jos tulevat, vetävät kauheat kännit eivätkä lähde ennen aamua:( miksei meillä voi olla kavereita jotka tulisivat syömään, ampumaan raketteja ja tajuaisivat lähteä kun lapset menevät nukkumaan:( ja siis olemme melkein kolmekymppisiä jo, että ei mitään teinejä, ja kavereillakin on lapsia.joko vievät ne johonkin hoitoon tai antavat pyöriä jaloissa kun juovat.

Kommentit (12)

Tai ne jotka haluavat dokata menevät muualle kuin meille :)Meille tulee muutama tuttavapariskunta lapsineen. Tehdään yhdessä ruokaa, saunotaan ja ammutaan raketteja yhdeksän aikaan että lapset näkee. Varmaan otetaan vähän kuoharia ja punkkua ruoan kanssa.

Lainaus:

meidän lapset menee nukkumaan. Meidän lapset kun menee nukkumaan tossa ysin aikaan ja raketteja tietääkseni ammutaan puolilta öin. Mutta se siitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ollaan vähän vajaa 30v. pariskunta, 2 lasta. Meille tulossa 30+ pariskunta kahden lapsensa kanssa iltaa viettämään. Syödään (viiniä ruoalla), ammutaan raketteja, syödään lisää ja juodaan vähän kuohuviiniä. Vieraat tulee autolla, joten jompi kumpi on ajokunnossa, mutta toki muutaman tunnin kuluessa voi annoksen tai pari juoda silti.Kotiin vieraat lähtee sitten kun heidän lapset tarvii laittaa nukkumaan, toivottavasti lähelle puolta yötä kuitenkin viipyvät. En tykkää jos liian aikaisin vieraat lähtee :) Kukaan seurueesta ei tule olemaan humalassa. Pohjanmaalla asutaan.

meidän lapset menee nukkumaan. Meidän lapset kun menee nukkumaan tossa ysin aikaan ja raketteja tietääkseni ammutaan puolilta öin. Mutta se siitä.Meille tulee ystäväperhe, joiden kanssa juodaan joku lasillinen (miehet varmaan enemmänkin) ja sit lapset menee nukkumaan ja me juodaan ehkä vielä muutama lasillinen. Ainakin valvotaan yli sen puolen yön. Sitten menee kaikki aikuisetkin jossain vaiheessa nukkumaan. Vieraat lähtee kotiin aamupäivällä

dokaavia... mutta siksipä lähden tisekin. Lapsi menee isinsä luiokse ja katselemaan siellä raketteja ja muuta.Kyllähän nuo samat kaverit sitten jos on lapsia niin osaavat olla iisisti ja syödään ruokaa nautitaan viiniä maltilla, mutta tämäniltainen ei kuulu nyt niihin kertoihin.

ja kantaneet sitten nukkuvina autoon yöllä. Yleensä eivät edes herää siirtämiseen. Näin voi iltaa jatkaa mukavasti (ja talossa on silti ainakin yksi selvä/ajokuntoinen aikuinen).

joo no siks mä tämän kirjoitinkin kun oon lukenu jo monesta ketjusta että paljon on porukkaa jotka osaavat olla näin. surkuttelin vain kun omat kaverini ovat niin humalahakuisia.-ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat