Minkälaisista puheista huomaa/huomasit, että on/olet vanha?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (31)

- esittelen itseni vieraille myös sukunimellä

- radiosta soi biisejä, joiden alkuperäisversiot ovat tunnetummat

- laulettiin singstaria meidän (ulkomaalaisen) lastenhoitajan, au pairin (ja lasten) kanssa, pitkää kuumaa kesää ja kerroin, koska se oli iso hitti: hänhän ei ollut edes syntynyt kahdeksankytluvun puolivälissä...

- raha ei ole niin kortilla kuin vaikka esim. 10 vuotta sitten, kun esikoinen syntyi, ja sehän vaikuttaa kaikkeen, jokapäiväiseen elämiseen

että joistain tapahtumista on helposti 15 -20 vuotta aikaa!"Sain ajokortin 20 vuotta sitten..." - vaikka tuntuu siltä, että äskenhän se oli."Tavattiin miehen kanssa 11 vuotta sitten..." - vaikka vielähän tässä toisiimme tutustutaan..."Ylä-asteen liikkaope oli yks paska" - ja mullan alla ties kuinka monta vuotta sitten...Silloin kun "nuorena" asioita muisteli, oli aikajänne jotain "viimevuonna"-tyyliin, enää ei mitään ole tapahtunut "viimevuonna", vaan aina on aikaa hurahtanut - se kymppi ja ristat :o/

Kun ajattelin, että pitäis hankkia samanlainen mukana kannettava penkki kuin Kari Salmelaisella Napakympissä. Siihen perään ajattelin, että totta mie olen jo vanhaks tullu..Onhan tuosta jo aikaa kun oli se Napakymppi telkkarissa:)(olen reilu parikymppinen ja raskaana, joten en ainakaan vanhuuden osilta siitä penkistä haaveillut =D)

Ja kaikki ovat nuorempianne. Ja lapsellisempia... ja pitävät sinua täysin seniilina, jota kenties oletkin. :D Ja ajatus kulkee yhä, mitä nyt pätkii välillä lähitapahtumissa...

:D Kamalaa, ekat ensiaskeleet kohti vanhuutta, kun tajuaa eka kerran olevansa vanha n. 30v..!

nuoremmat aikuiset ihmiset lapsina. Ei käy kieltäminen tosiasiaa :-)

Lainaus:

Mukavia toki ja voin vaikka terassilla pistäytyä mieheni tyttären kanssa, mutta ei hänen ikäisensä voisi olla ystävä.Lainaus:

Tätimäisyys siis. Onneksi itselläni ei vielä tuota ole, minusta ovat nuoria aikuisia ja fiksuja sellaisia.Lainaus:

Tosiaan se, että 90-luvulla syntyneet alkaa saamaan ajokortteja. Ja se, että kaksikymppiset näyttää ja kuulostaa lapsilta.

josta en nuorena pitänyt.

On todellakin kivempi pukeutua paitaan joka tuntuu ja näyttää hyvältä ei pelkästään näytä.

Kengänkorot on huimasti madaltunut.

ole ikinä kuullutkaan.Tai sitten ihan vaan tajuan, että joku asia on ollut jonkun teinin elämässä aina, joanka tulon minä muistan hyvin.

Ihan nyt karkeana esimerkkinä internet.

Että olen tuntenut jonkun ihmisen yli 15 tai 20 vuotta...

Että on bändejä joista en ole kuullutkaan...

Että osaan kokata jokseenkin jo ruokaa, enkä ole ihan käsi kaikessa ruoan laitossa kuten 18-20v oltiin omaan kotiin muuttaessa...

Että harrastuksia on ollut jos jonkinlaista, ja puhutaan matkusteluista, teinit ja 20v harvemmin ovat ehtineet matkustaa samalla lailla.

Että puhun lapsista...

Että puhun eläkesäästämisestä, omien lapsien aikuisuudesta

Että suhtaudun alta 18v (joskus alta 15v, joskus alta 25v, riippuen ihmisestä) kuin omaan lapseeni, tai lapsen kaveriin, enkä vertaiseen aikuiseeen. Ja vanhin lapsi on vasta 5v...!

Että lapsenvahti 18v on ihan kamalan teini.

Tapasin exän ja muistelimme, että olimme yhdessä 12 vuotta sitten.Kuulemma nettipokeri on nykyään ihan ok ja yleinen tapa elättää itsensä.

Vielä hetki sitten epämääräisesti ajattelin että 90-luvulla syntyneet ovat vauvoja.Lisäksi musta tuntuu todella hurjalta että pikkuveljelläni on vauva kun se on itsekin vielä teini. Miten -76 syntynyt poika voi edes pystyä huolehtimaan vauvasta??

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat