Vierailija

häntä ja hänen 4v poikaansa (miehensä on töissä) tulemaan meille, että yhdessä ampuisimme raketteja. Hän ei voi tulla, koska poika pitää päästä nukkumaan 9 mennessä ja itse en suostunut niin aikaisin raketteja ampumaan! Siskolla on tunnin kotimatka meiltä, joten ennen 8:aa olisi pitänyt ampua raketit. Meillä itsellä on 5v ja 8v ja molemmat saavat kyllä tänä iltana vapaasti valvoa puoleen yöhön asti, jos jaksavat. Ehdotin meillä nukkumistakin, mutta sisko ei suostunut, kun kuulemma poika ei helpolla nukahda vieraissa paikoissa. Kumpi meistä tässä on nipo?

Sivut

Kommentit (30)

Teillä on raketit ja ohjelmat ja koko perhe koolla. Jos siskosi ei halua sotkea lapsen rytmejä, pysyy sitten kaksistaan lapsen kanssa kotona. Sinä olet tarjouksesi esittänyt. Tosin muutaman raketin voisitte varmaan ampua hieman aiemmin vaikka seiskalta jos hän kuitenkin tulisi.Tunnen minäkin näitä "lapsemme menee aina tasan puoli ysiltä nukkumaan, iltapuurot syödään aina kasilta" -tapauksia. Eivät jousta itse koskaan missään. Jos lapsen rytmi menee kerrankin vuodessa sekaisin, on koko perhekin sekaisin. Yleensä lapsia on vain yksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarkoitus oli kirjoittaa tähän ketjuun, että mielestäni sinä ap olet tässä joustamaton! Eikö pikkulapsiperheessä tavallisesti raketit ammutakin jo alkuillasta? Onhan ne raketit myös lapsille, eikä pelkästään isille! ;)t: 24

Ampukaa muutama raketti ennen kuin sisko lähtee kotiin, eli ennen ilta kahdeksaa, mutta kunnolla loput raketit oman perheen kesken sitten lähemmän puolta yötä :)

Isi voi tuon määrän jälkeen ampua raketit ja ajaa meidät vielä kotiinkin puolelta öin;-) Äiti sen sijaan saa tällä kertaa juoda sitten viedä siiderinkin parin viini lasin päälle, koska 55 kiloisena ei olisi ajokunnossa parin viinilasin jälkeen. Satunnaisesti tullaan kotiin taksillakin, mutta nyt on isi omasta ehdotuksestaan kuskina ja raketitkin pystyy ampumaan tuossa kunnossa;-) Hyvää uutta vuotta kaikille ja nyt etsimään perheelle kyläilyvaatteita ja meikkailemaan!

Mitäs jos siskosi pojasta tulee karmea kauhukakara jos ei mene normaaliaikaan nukkumaan? Poika menee ihan ylikierroksille ja sitten sinä saat perheesi kanssa jäädä ihanaan omaan rauhaan kun taas siskosi menee kotiin kahdestaan poikansa kanssa joka on kauhukakaramoodissa.Miksi ihmeessä ei raketteja voisi ampua vaikka klo 18 maissa? Onhan silloin ihan yhtä pimeää kuin klo 21.

olet se joustamaton osapuoli. En minäkään haluaisi jäädä teille myöhään, jos kerran miehesi voi "ottaa drinksuja liikaa".Sympatiat siskollesi. Mikä teillä on normaalia, ei ole kaikissa raittiissa perheissä.

Lainaus:

Meillä kolmevuotias iltatähti jaksaa valvoa vaikka yli puolen yön. Kyläillään yleensä vähintään kerran kuussa näin myöhään ja meilläkin on vieraita yleensä tuohon asti. Tässä yksi hyvä syy miksi juuri kolme täyttänyt lapsemme nukkuu vielä päiväunia.
En ymmärrä en. Miksi ihmeessä olet ylpeä tuollaisesta asiasta...

välittäis siskon miehestä, joka "ottaa yhden drinksun" liikaa, enkä haluais vahtia siskon muksuja kun isi ja äiti vähän drinksuttelee!Hyvää ja selvää uutta vuotta pienten lasten vanhemmille!!!!Pitäkää järki kulta päässänne kuningas alkoholin ja rakettejen kans!

Korkeintaan siitä että lapseni on joustava kuten vanhempansakin;-) On normaalissa pk-rytmissä 29 vrk kuussa, mutta nauttii kovasti kun ystäväperheiden kanssa istumme keskimäärin 1-2 iltaa kuussa hyvän aterian merkeissä lapset keskenään leikkien ja aikuiset tissutellen ja keskustellen. Sama meininkin oli omassa lapsuuden perheessä ja ihanat muistot jäivät noista juhlahetkistä ja kyky seurustella illanvieton ohessa muiden ihmisten kanssa. Jokainen kasvattaa lapsen omalla tavallaan! Toisissa perheisessä voidaan laittaa lapset nukkumaan 365 vrk vuodessa kahdeksalta eikä käydä muuten kyläilemässä paitsi kahvilla. He varmasti löytävät sitten kahvitteluseuraa itselleen tai istuvat keskenään pirtissä. Meidän tuttavapiirissä on normaalia että illanvietoissa leikki-ikäiset valvovat puolille öin omassa rytmissään ja aikuiset juovat parisen pulloa viiniä + alkudrinkit ja avecit kahvin kera.

niin emme ole ajokuntoisia. Ja siskon asunto on niin pieni, ettei sinne mahdu jäämään yöksi. Siskoni ei tule toimeen mieheni kanssa ja erityisesti ei pidä hänestä humalassa. Mies saattaa ottaa joskus tosiaan yhden drinkin liikaa.apLainaus:

ei kumpikaan, mutta miksette mene siskon luo kylään?.

puoleenyöhön asti, eli raketit on pakko ampua aiemmin, jos halutaan lasten näkevän ne. Meillä ammutaan varmaan siinä kahdeksan - yhdeksän välillä. Sikäli kyllä ymmärrän siskoasi, eikä oikein ole lastakaan kohden reilua pitää väkisin jalkeilla jos on kovin väsynyt. Joku kompromissi teidän täytyy keksiä.

varmasti vastauksia että siskosi on nipo, mä en ainakaan niin aio sanoa.

hyvä että siskosi lapsella on säännöllinen rytmi, ehkä heille rakettien ampuminen ei oo niin iso juttu että sen takia pitäis rytmi sotkea. siskosi on hyvä vanhemoi ja ajattelee lapsensa hyvin vointia ennen muuta. ehkä sun lapsile valvominen sopii, siskosi lapselle ei. ja sillä selvä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat