Mikä se av-raadin lopullinen tuomio Lassie-puvuista nyt olikaan?

Vierailija

Eli minkä leiman lapseni/perheeni saa otsaansa, jos ostan nyt Citymarketista Lassien alehaalarin (30 euroa), eikä siis ole tec-mallia?

Kommentit (13)

Lassietec, Remutec jne.Siis tec- merkintä vedenpitävyydestä. Eikö ne ilman tec-merkintää olevat kamppeet kastu heti kättelyssä kosteassa säässä, jota tämä Suomen talvi lopulta on.Kai se on muuten aivan sama mitä merkkiä vaate on??!!!!!!!!!!!!!!!!

onhan se noloa av-mittapuulla, mutta voinhan teeskennellä leikkipuistossa, että en koskaan käy täällä. Ollaan käytetty vaihtelevasti eri merkkejä ihan sen mukaan, että väri ja malli ovat meitä miellyttäneet sekä vedenpitävyys ja läpimyys olleet riittävät.

haalareita ja molemmat on tosi hyväteli kestävät täysin vettä, ja kulutusta upeasti

hinta-laatusuhde on upea lassietec haalarissa

ostin just tytölle alesta lassietechaalarin 38e ja todella nätit väritkin oli siinäeli neuvoni on et elä osta pelkkää lassie haalaria, se ei mene kura-vesi-loska kelillä

vaan hanki alesta lassietec niin menee kaikilla kelillä ja ei tartte kurahaalareietameillä tyttö 4v ja ei ole ikinä edes omistanut kuravaatteita just tec-haalareiden ansipistapukeminen on helppoo ja laåpsen on mukavaa liikkua ulkona

ja eikä maksa paljooo

Lassieita on tosi montaa erilaista sorttia ja osa niistä on kyllä aivan loistavia. Itse en ole koskaan tykännyt Lassien Suprafillista (se kumipukualaosainen), mutta tavalliset Lassien haalarit (usein esim. CM:n mammuttimarkkinoilla myynnissä) ja Lassien Supratechit ovat olleet loistavia päiväkotihaalareita, kun eivät säikähdä kuivauskaapistakaan. Supratech haalareitakin on kovin erilaisia ja esim. CM:ssä tänä vuonna myynnissä olleista Supratecheista oli minusta parhaan oloinen se musta, jossa oli niitä hämähäkkikuvioita (tyttöjen haalareita en poikien äitinä katsonutkaan, mutta vastaavat erot varmaan löytyy sieltäkin että osa Supratech haalareista oli vielä astetta parempia). Oikein tunsi miten on kestävän oloiset kankaat. Myös Lassietec haalareista meillä on hyvää kokemusta muuten, mutta lahkeiden sisäsaumojen teippaus on kyllä ollut ruokottoman huono idea (myös muilla merkeillä samaa ongelmaa, joten ei ainoastaan sovi moittia Lassietecia), joten nykyään katson, että vettä pitävässä haalarissa ei ole housuosassa sisäsaumaa tai vaihtoehtoisesti sitten ovat jättäneet sen teippaamatta kokonaan.Niin ja jos haluat tämmöisten pahisten kerhoon tulla, niin muuten Lassien lisäksi Seppälän haalareissa on hinta-laatu kohdallaan. Just ostin suloisen suklaanruskean haalarin pojalleni ja köyhdyin pedäti 23 euroa ja rapiat.

Lainaus:

Tarkoitatteko Lassieta vai LassieTeciä? Puvun kankaissa ja vedenpitävyydessä HUOMATTAVA ero!
Esim. Lassien G-Tech pitää hyvin vettä ja on kestävä. Unohdin ostaneeni viime keväänä sellaisen alesta 35 eurolla, löysin sen syksyllä ja on ollut todella hyvä.

Käyttöominaisuudet ovat yhtä hyvät kuin kalliimmissa kosteussuojahaalareissa, Lassie on itse asiassa lämpimämpi kuin esim. Reimatec. Hintaa kolmasosa Reimatecistä tai vastaavasta trendihaalarista.

Mutta täksi talveksi löysin 25 euron Lassie-toppahaalarit lapsille (Citymarketista) ja todella tyytyväinen olen ollut. Loistava hinta/laatusuhde.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat