Milloin olet synnytyksen jälkeen alkanut lenkkeilemään?

Vierailija

Synnytyksestä on muutama viikko takana ja olen käynyt yksin kävelemässä, ajattelin ottaa kohta vaunut mukaan, sitten ehkä pikkuhiljaa juoksemaankin.On palava himo alkaa juoksemaan jo, edes muutama askel mutta koitan jarruttaa itteeni ettei tule yritettyä liikaa.Onko muita lenkkeilijöitä linjoilla? Milloin sinä olet alkanut juoksemaan uudestaan?

Kommentit (4)

saattaa tulla virtsankarkailuvaivaa yms, ensin pitäs olla lantionpohjanlihakset kunnossa. mut enpä saanu selkeää vastausta että kuinka kauan täytyy odottaa ja mistä sen tietää milloin lihakset on tarpeeksi kunnossa... plääh!

jo muutaman viikon päästä. Olin niin väsynyt vauvan koliikki-itkuista, että juokseminen ei käynyt mielessäkään. Tai olisin tuupertunut lenkkipolulle. :) Mutta ulkoilin paljon voimieni mukaan. Raitis ilma auttoi jaksamaan iltaitkuja ja yövalvomisia.

Tuloksena virtsarakon laskeuma. :/ Eli kannattaa yrittää malttaa ainakin jälkitarkastukseen vaikka olisi hyvä fiilis, koska se on kuitenkin iso työmaa mikä siellä alapäässä on käynnissä synnytyksen jälkeen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat