Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oululaiset, ammutteko raketteja tuossa myrskytuulessa 26m/sekunnissa??

Vierailija

Kaupunki ainakin perui oman ilotulituksensa ja ulkona liikkumiseen on varoituksia annettu

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

syynä nyt ei oo yksin tuo tuuli vaan se, että ei me ammuta koskaan:) Ihan älytöntä paukutella rahansa taivaan tuuliin...ihan yhtä paljon kicksejä mää saisin jos menisin pihalle ja repisin rahani samanlaiseksi roskaksi kuin mitä noista raketeistakin jää jäljelle...vähäjärkisten hommaa koko raketit!!

Vierailija

Niitä saa ampua vain tänään ja seuraavan kerran vuoden kuluttua.Ja rakettien säilyttämiseen kotona sen vuoden liittyy myös riskejä.

Vierailija

Entä jos siellä kuivasjärvellä olisi napsahtanut lyhtypylväs tai paksu puunoksa poikki ja paiskautunut teidän päälle kävelyretkellä??

Vierailija

merelle on matkaa tästä linnuntietä 300 m, tuuli ulvoo ja raketit räiskyy.Naurettiin miehen kans että tais olla miesmuistiin eka uusi vuosi kun ei mennä ulos katsomaan raketteja.

Vierailija

Eikä ainkaan vielä päästetä 14-vuotiastakaan paukuttelemaan pikkupaukkujaan. Pidetään peukkuja, että illemmalla tyyntyy! Lapset ovat niin kovasti odottaneet raketteja. Pauke kyllä kuuluu ulkoa koko ajan...

Vierailija

Mekin käytiin vähän kävelemässä (ja kauhistelemassa sitä meininkiä). Osa tosi isoista paukuista posahteli käytännössä talojen katon korkeudella. Aika hurjan näköistä touhua tiheään rakennetulla alueella...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat