Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Odotettavissa oleva visalaskusi tammikuussa?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Meillä on rahaa aina tilillä vähintään 5000 euroa ja se riittää lähes aina.Joskus jos ostaa huonekaluja tms suurempaa käytän Visaa.

Vierailija

Normaalisti en käytä Visaa ikinä, mutta nyt lähti vähän homma käsistä kun löysin saksalaisia ja englantilaisia nettikauppoja, joista tuli vähän tilattua vaatetta.

Vierailija

Entinen työkaverini miehineen käyttivät pelkästään visaa ostoksiin. Syynä tähän ei ollut rahan puute vaan se, että he halusivat aina kuun lopussa tarkastaa kaikki kuitit ja tehdä tarkan kirjanpidon. Visa-laskun mukaan se oli heistä helpointa tehdä.

Vierailija

Hae sinä seteleitä automaatista vaan ihan rauhassa ja maksa niillä. Vai eikö sulla ole luottoa? Minäkin maksan kaikki kuluni visalla, eikä muita menoja oikein tulekaan. Saan kaiken keskitetysti samassa laskussa kotiin ja maksuaikaa on reilu kuukausi ostoksista. Maailmalla arvostetaan juuri sitä, että maksaa luottokortilla, on ikäänkuin sen arvoinen, että on myönnetty luottokortti. Siellä luetaan köyhäksi, jos maksaa seteleillä tai pankkikortilla.

Vierailija

eikä mun tilillä ainakaan ole 1,5 euroa, jota joku tuolla suree. Lasku on reilut tonnin, mutta tililläkin on vajaa neljä tonnia, joten miten olinkaan köyhä?

Vierailija

tai vaikka varata hotellihuonetta niin, että se varmasti pidetään sulle, vaikka tulet myöhemmin? Muualla kuin Suomessa."I need two major credit cards..."

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat