Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Odotettavissa oleva visalaskusi tammikuussa?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (24)

Normaalisti en käytä Visaa ikinä, mutta nyt lähti vähän homma käsistä kun löysin saksalaisia ja englantilaisia nettikauppoja, joista tuli vähän tilattua vaatetta.

Entinen työkaverini miehineen käyttivät pelkästään visaa ostoksiin. Syynä tähän ei ollut rahan puute vaan se, että he halusivat aina kuun lopussa tarkastaa kaikki kuitit ja tehdä tarkan kirjanpidon. Visa-laskun mukaan se oli heistä helpointa tehdä.

Hae sinä seteleitä automaatista vaan ihan rauhassa ja maksa niillä. Vai eikö sulla ole luottoa? Minäkin maksan kaikki kuluni visalla, eikä muita menoja oikein tulekaan. Saan kaiken keskitetysti samassa laskussa kotiin ja maksuaikaa on reilu kuukausi ostoksista. Maailmalla arvostetaan juuri sitä, että maksaa luottokortilla, on ikäänkuin sen arvoinen, että on myönnetty luottokortti. Siellä luetaan köyhäksi, jos maksaa seteleillä tai pankkikortilla.

eikä mun tilillä ainakaan ole 1,5 euroa, jota joku tuolla suree. Lasku on reilut tonnin, mutta tililläkin on vajaa neljä tonnia, joten miten olinkaan köyhä?

tai vaikka varata hotellihuonetta niin, että se varmasti pidetään sulle, vaikka tulet myöhemmin? Muualla kuin Suomessa."I need two major credit cards..."

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat