En pidä itseäni tiukkiksena mutta taidan olla :(

Vierailija

Tyttö on 12v ja haluan hänen pysyvän kodin lähettyvillä tänään, en anna tulentekovälineitä tai pommeja mukaan kun oleilee kavereiden kanssa.

Raketit sun muut sytytellään omassa pihassa, täysi-ikäisen valvonnassa.

Tytön kaikki kaverit saa mennä missä tykkäävät ja jokaisella säkillinen tulitteita mukana. Ei mitään järkeä (minun mielestä). Kysynkin nyt teiltä, olenko tiukkis?

Kommentit (7)

eli kyllä niitä sitten saa alle 18v:tkin ampua. Mutta vastaus kysymykseen: et ole. Meillä on sama tilanne, kyseessä poika. Kaverit huitelevat ympäriinsä, meillä pysytään pihassa.

Parempi huolehtia, kuin itkeä seuraavana päivänä silmän menoa. En ymmärrä huolettomuutta rakettien kanssa. Ne ovat ihan järkyttävän vaarallisia, eivätkä lapset lue edes käyttöohjeita.

Meilläkin nyt pikkuveljenim 14v viettämässä uutta vuotta, jottei satu mitään toilailuja ja vahinkoja, kun äitee on töissä. Mikäs tässä, oma poika 11kk joten rauhallinen uusi vuosi tiedossa, ruokaa ja seurapelejä.

Jotkut vanhemmat ovat vaan niin saatanan outoja, että eivät välitä lapsistaan. Sitähän se on kun antaa 12veelle ilotulitteita mukaan. Taitavat toivoa että lapsi pääsee hengestään.Just kattelin ikkunasta että naapurin lapsi, 4v, on yksin kattomassa kun isommat pojat ampuu raketteja. Ja nekin on alta 13v. Ei taida ihan täysillä pelata tuonkaan vanhemmat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat