Jos esikoinen on alle 3v. toisen syntyessä, saanko samaa äippärahaa kuin

Vierailija

esikoisestakin vaikka olisin tuossa välissä ollut töissä?Menen töihin vain pariksi kuukaudeksi ennen kuin jään taas ä-lomalle, saanko samat päivärahat kuin esikoisesta kun esikoinen on juuri ja juuri alle 3v. toisen syntyessä? Välissä olen huonompipalkkaisessa työssä kuin ennen ensimmäistä äitiyslomaa, haluaisin tietenkin samat rahat kuin ekalla kerralla, vai koskeeko tuo "kahdesta alle 3-vuotiaasta sama raha" vai tapausta jossa äiti ei ole välissä töissä???

Kommentit (4)

Jos edellisestä lapsestasi saamasi päiväraha on sinulle edullisin vaihtoehto, saat sen vaikka olisit väliajan tehnyt mitä :) Hakemukseen on sitten selvästi merkittävä että "haen päivärahaa samansuuruisena kuin edellisestä lapsesta".

Saat saman, jos uuden laskettu aika on ennen esikoisen 3v syntymäpäivää ja esikoisesta saamasi (TYÖtuloista laskettu) ä-raha on isompi kuin 6kk:n tuloista tai verotuksesta laskettuna.

Lainaus:

esikoisesta saamasi (TYÖtuloista laskettu) ä-raha on isompi kuin 6kk:n tuloista tai verotuksesta laskettuna.
esikoisen kohdalla käytettiin sitä 6 kk sääntöä kun palkka nousi huomattavasti 6 kk ennen ä-lomalle jäämistä. nyt kun menen hetkeksi töihin, teen osapäiväistä viikkoa ja lyhyitä päiviä, ja iltalisät yms. jäävät täysin pois. Eli esikoista varten työtuloista laskettu vuositulo on huomattavasti parempi kun tässä välissä ansaitsemani palkka, saati sitten jos katsotaan uudelle äitiyslomalle jäämistä edeltävää 6 kuukautta, niistä 4 olin hoitovapaalla eli olemattomilla tuloilla!lähinnä siis on epäselvää että jos ikäeroa on alle 3 v niin VOIKO VÄLISSÄ MENNÄ TÖIHIN ja silti saada saman rahan kuin esikoisesta?ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat