Vierailija

Tarvitseeko kouluikäinen harrastuksia ?

Ekaluokkalainen poikani ei harrasta mitään.

Tykkää kyllä käydä harrastuksissa, mutta en omista autoa. Julkinen liikenne ei tässä tuppukylässä toimi. Ei jaksa matkoja, vaikka pyörällä mentäisiin. Aina kun ei ole hyvä ilma ja jos on liukasta ei voi ajaa pyörällä. Ei viitsi kävellä 2 km.

Lähimpiin harrastuksiin on n. 2km matka. Tässä lähempänä voisi harrastaa jääkiekkoa, jalkapalloa ja taitoluistelua. On sen verran pieni kokoinen kaveri ettei varmasti pärjäisi noissa lajeissa. Eikä pidä luistelusta , eikä jalkapallosta. Eikä minulla ole varaa mihinkään kalliiseen harrastukseen ja se auton puute rajoittaa noissa kilpalulajeissa harrastamista.Ongelmana on ettei tuo paljon muuta tee kuin pelaa tietsikalla. Kavereiden kanssa ei koulun jälkeen ole koska ne pari kaveria asuu aika kaukana. Pikku veljan kanssa leikkii ja pelaa. Ulos ei meinaa saada kirveelläkään.Pitäisikö vain pakottaa edes kerran tai pari viikossa johonkin harrastukseen ?

Kommentit (2)

kannattaa rajoittaa, mutta muista aina kun oli lastenpsykiatri Jari Sinkkosen luennolla ja hän sanoi näin. " On suuri riski, että 12- vuotiaasta, jolla ei ole vielä mitään harrastuksia, kasvaa ihan normaali aikuinen. " : ) Meillä 10- vuotias,joka vasta nyt syksyllä aloitti harrastuksen, jota jaksaa yhä jatkaa. Aiemmin vain kokeillut ties mitä. Toisaalta myös 8- vuotias, joka jo toista vuotta harrastaa kolmea eri juttua omasta tahdostaan. Molemmat poikia. Eli lapset on erilaisia ja ei tarvi harrastaa väkisin, mutta tietty ulso olis hyvä sada sen pleikan ääreltä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat