Auttakaa! Naimisiin menossa, mutta yksi asia arveluttaa miehessä.

Vierailija

Se tuhoaa pahimmillaan pelaajan ja pelaajan lähimmäiset. Kummini on tehnyt itsarin velkaannuttua korviaan myöten. Perheen toipuminen kesti kauan.

Kommentit (6)

Olet kyllä tosi sinisilmäinen jos kuvitteletkin, että asiat jotenkin suttaantuvat ok sitten kun olette naimisissa. Ei ne rahahuolet siihen lopu. Usko pois, kokemusta on, älä mene naimisiin ennen kuin mies järkkää asiansa kuntoon.

Uskaltaako mennä naimisiin miehen kanssa, joka jää ajoittain kiinni pienistä valheista/salailuista liittyen raha-asioihin ja jolla on taipumusta peliriippuvaisuuteen. Pahimmissa rahaongelmissa hakee ratkaisua pelaamalla, josta ei siis tietenkään mitään ratkaisua ole tullut, päinvastoin.Rakastan kuitenkin miestä ja kaikin puolin muuten ihana. Pelkään vain mihin vaikeuksiin hankkii itsensä ja naimisissa ollessa kai minäkin olen sitten vastuussa hänen törttöilyistään?? Olisinko siis naimisissa hänen velkojensakin kanssa jos oikein huonosti kävisi??

eli siis aikalailla "naimisissa" jo ollaan ja yhdessä eletään. Mitä papin aamen muuttaa näiden raha-asioiden suhteen? Olenko enemmän sidoksissa miehen velkoihin tms?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat