Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuinka paljon laihdutit ja missä ajassa? Jäikö ylimääräistä nahkaa? Minulla tulossa kova urakka raskauden jälkeen n. 20-25 kg. MIetin että jääkö iho pahasti roikkumaan ja miten sen voi estää?

Kommentit (6)

Laihdutin 37 kg puolessatoista vuodessa lähinnä Painonvartijoiden menetelmin, mutta myös liikuntaa huomattavasti lisäten.Ylimääräistä nahkaa ei jäänyt, mihin varmasti ikänikin vaikutti - n. 25-vuotiaalla iho on vielä sen verran kimmoisa, että se mukautuu. Mahasta en kuitenkaan kokonaan päässyt eroon; se onkin aina ollut ongelmakohtani. Mutta ei mahassakaan iho roiku, vaan niin vain on, että se ylimääräinen, jota on jäljellä, on kaikki mahassa. Nyt, kun painoa on hiipinyt n. 9 kg takaisin tässä parin vuoden sisään, sekin on tullut juuri vatsaan. Sukuvika. :/Se, mikä edesauttoi ihon ja kropan kimmoisuutta, oli liikunnan lisääminen monipuolisesti. Pyrin siis harrastamaan säännöllisesti monenlaista liikuntaa, jotta keho todella saisi treeniä eri kohdista, eikä mikään jäisi erityisesti roikkumaan. Vatsalihaksia tein päivittäin, lisäksi viikoittain kävelyä, hölkkää ja uintia. Kävin myös ohjatuilla liikuntatunneilla ja kuntosalilla, mikä oli loistava juttu käsivarsia ja vyötärön seutua ajatelen. Fitball, siis kuntopallon kanssa tehtävä ohjattu liikunta, oli niin ikään tosi hyvä juttu keskivartalolle.Nyt saldoni tosiaan on "enää" -29 kg, mutta kunto on edelleen varsin hyvä, sillä liikunnasta en ole luopunut, vaikka kovin tahti on tasaantunut. Laihduksen aloituksesta on aikaa yli kolme vuotta, joten pidän itseäni onnistujana. Laihtuminen on siis mahdollista!Tsemppiä! :)

esikoista odottaessani painoa tuli reilu 20kiloa. kaikki oli poissa ristiäisiin mennessä.

en siis mitenkään edes laihduttanut, lähtivät imettämällä ja ruokahalukaan ei kyllä ollut ihan paras mahdollinen siinä vauva-ajan väsymyksessä.

Ikää minullakin vähän, tuolloin vain 22v, ei jäänyt nahka roikkumaan mitenkään.

Nyt odotan toista ja mietin vieläkö kaikki käy yhtä helposti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat