Mitä tehdä kun lapsivedet tulivat vähän aikaa sitten ?

Vierailija

Synnytät vasta kuukauden päästä..

Vai mitenköhänse oli? : OOO <33

Kommentit (10)

noin minäkin luulin, mutta tilanne oli toinen, kun sitten soittaa sinne vastanottoon ja kertoo tilanteensa..Terv. se kolme lasta TAYSissa saanut

Itse sain ohjeen lähteä sairaalaan, kun lapsivedet menivät oikein humahtamalla. Pari tuntia lapsiveden menosta alkoivat säännölliset supistukset ja siitä viiden tunnin päästä syntyi terve tyttö.

Odottele rauhassa, syö hyvin, pakkaa laukku ja tule sitten JOSSAIN vaiheessa tänne. EI ambulanssilla vaan ihan omalla autolla ollaan menty. Joka kerta sama juttu, joten en oikein ymmärrä, kenen sinne lanssilla tulisi mennä. TAYSissa ei oltu yhtään huolestuneita mistään napanuoran luiskahduksista. Okei, kaikki meni kunnialla joka kerralla loppuun asti ja tuloksena oli noin kuuden tunnin sisään ihanat vauvat.

Itsellä meni lapsivedet ja ei juurikaan supistuksia. Vauvat syntyneet reilun tunnin kuluttua lapsivesien menosta.Eli kannattaa mennä sairaalaan vaikka meniskin sitten se 48h tai sitten noin tunti.

Itse olisin jäänyt kotiin, mutta onneksi mies pakotti ekalla kerralla lähtemään.

Ei se välttämättä välittömästi sieltä putkahda, mutta siinä on joku aikaraja mihin mennessä ne haluu vauvan syntyvän tulehdusriskin välttämiseksi. Oliko se joku 48 tuntia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat