Vierailija

nen-nimi. huoh. joskus voisi pikkuisen miettiä, että kuinka ne nimet sopii myös sukunimen kanssa yhteen.... pikku Arabella Jessica Cecilia Pötrönen on aika huvittava yhdistelmä.

Kommentit (10)

Lainaus:

IJos toinen vanhemmista on suomalainen, miksei yksikään etunimistä kuitenkaan ole suomalainen?!
Mun lapsilla on "ulkomaalaiset" etunimet. Sopivaa suomalaista toistanimeä ei haluamaamme etunimeen löytynyt. Ja kamalaa, heidän sukunimensä on suomalainen, sillä mieheni otti minun sukunimeni kun menimme naimisiin! Huh!No onneksi asumme tällä hetkellä miehen kotimassa, jossa tällaisia omituisia nimikeskusteluja ei käydä. Ihan kauhulla odotan Suomeen paluuta ja sen jälkeen AV:lla käynnistyvää kuhinaa lastemme nimistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja annettu nimi äidin kulttuurista. Pitäisikö Koop Arposenkin nimen olla Mika Arponen tai Ilmari Arponen ettei vaan saisi puoliksi ulkomaalaisuus näkyä.Moni myös tuomitsee ulkomaalainen etunimi ja suomalainen sukunimi-yhdistelmät mutta samat ihmiset hyväksyvät sitten William Lindgrenit yms. joissa nimet ihan eri kulttuureista.

Luca Pötrönen niin pahalta kuulosta. Harvoin sitä koko nimeään tarvitsee käyttää. Toinen vanhemmista lienee ulkomaalainen noista nimistä päätellen ja ovat varmaan halunneet valita tämän vanhemman kulttuurista tulevat nimet. Saattavat vaikka asua tai olla muuttamassa toisen vanhemman kotimaahan.Ihmisillä on syynsä valita lapselleen nimi jonka valitsevat. Ihan turha sitä on muiden murehtia.

Jos lapsi on kotoisin latinalaisesta Amerikasta, on ymmärrettävää, jos nimessä halutaan säilyttää siitä jotain. Tosin yleensä silloin monet laittaa sen toiseksi tai kolmanneksi nimeksi, vrt. Karla Sol Angel Karmala.Jos tämä poitsu on ihan suomalaiseen perheeseen syntynyt, niin voipi olla että isillä menee muutama kerta, ennen kuin hän osaa lapsen nimen ulkoa - ja sekös äitiä korpeaa, kun on niin hianon ja kansainvälisen nimen piltilleen löytänyt :D

sitten se ulkomaalaisuus näkyä (jos siis lapsen toinen vanhempi on ulkomaalainen)Lainaus:

Ihan kaamea yhdistelmä mielestäni, eikä kotimaisuudessa ole mitään kunnioitettavaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat