Vierailija

ja toisista pahaa puhuvien, tuomitsevien ja omahyväisten ihmisten keskittymä! Onko teillä ollenkaan omaa elämää, mitä te täällä teette mässäilemässä toisten suurilla tragedioilla?Aivan järkyttävä koko nettipalsta. Te kaikki olette ihan uskomattomia korppikotkia. Ette ansaitse edes saada lapsia, kamalat, tuomitsevat, omaa erinomaisuuttanne hehkuttavat ämmät!Osukoot raketti silmäänne.

Sivut

Kommentit (31)

ilkeä ja ahdasmielinen ja julistaa omaa totuuttani ainoana oikeana, sen te olette itse minulle opettaneet. maistakaa omaa lääkettänne, lällislää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Naurattaa kun minä kirjoitin aikanaan, muutama vuosi sitten, ihan samanlaisen viestin höyryt korvista tupruten, loukkaantuneena. Ajattelin, että mitä kamalia akkoja... Mutta joo, kyllä se siitä. Joskus tällaistakin tappelua tekee mieli.

siksi että mulla on vauva sylissä ja se nukkuu <3 ja kirjoitan pelkällä vasurilla. ettei tarvi siitäkin huomauttaa, etten osaa edes isoja alkukirjaimia käyttää.

Tai sanotaan näin, että sanon kyllä oikeassakin elämässä suoraan mielipiteeni, mutta toki pehmentäen ja niin, etten loukkaa ketään henk.koht. Ja minulla on erittäin laaja ystäväpiiri.Nettikeskustelut ovat toki kärjistettyjä. En itsekään hyväksy haukkumista tai haistattelua, mutta hienovaraista kettuilua kyllä.

Lapset on turvallisesti sängyssä, takana hurja ilta nakkien, paukkujen ja tinojen merkeissä. Unissaan varmaan sit polttelevat niitä päiväkoteja. :)Hyvää uutta vuotta kaikille!

Lainaus:

Joskus tällaistakin tappelua tekee mieli.
Eihän täällä mitään muuta olekaan, kuin riitelyä, omien näkökantojen loputonta jankkausta ja "keskustelu" on sitä että kaikki vaan huutaa yhteen ääneen ja haukkuu eikä kukaan kuuntele/lue ajatuksella, eikä varsinkaan yritä ymmärtää mitään perusteluja. Oletteko te oikeasti näin kamalia ihmisiä, vai puratteko tänne kaiken ahdistuksen ja pahan olonne?

Hyvää uutta vuotta myös sinulle :) Minä ajattelin tulla kurkkaamaan näitä mielenkiintoisia keskusteluita vielä ensi vuonnakin, jos sinä et tule, niin se ei minua haittaa. Ompahan yksi vähemmän kuormittamassa sivuja ja ne ei tilttaa niin helpolla. Nyt laitan koneen kiinni, nautin siiderin ja katselen raketteja ikkunasta ja olen onnellinen.

Lainaus:

Tai sanotaan näin, että sanon kyllä oikeassakin elämässä suoraan mielipiteeni, mutta toki pehmentäen ja niin, etten loukkaa ketään henk.koht. Ja minulla on erittäin laaja ystäväpiiri.
Jaa että netissä saa surutta arvostella ja loukata? Sehän on mahdollista, kun siitä ei jää niinsanotusti kiinni, nimettömällä palstalla. Mutta ne ihmiset, ketä loukkaat ja arvostelet, ottavat sen todennäköisesti ihan yhtä raskaasti. Katsos, sitä kutsutaan empatiakyvyksi, että ymmärtää ihmisillä olevan tunteet, vaikka sinä et näekään heitä etkä jää kiinni loukkaavista sanoistasi naamatusten.Kamalaa miten itsekästä ajattelua.

on ihan syvältä ja poikittain. En huolisi teistä yhtäkään IRL kaverikseni ikipäivänä. Kamalia ihmisiä, ahdistavan rajoittuneita mielipiteissäni ja vain oman totuutenne julistajia. En keksi tästä palstasta kertakaikkiaan enää mitään hyvää sanottavaa.Oikeesti, tää ei ollut vitsi. Te olette oikeasti ihan kamalia ihmisiä. En ole missään muualla törmännyt näin ahdasmieliseen ja kapeakatseiseen lynkkausporukkaan kuin täällä. Kadun sitä päivää (viikko sitten) kun eksyin tänne palstalle mukamas keskustelemaan asioista. Ei tällaisen kaakattavan kanalauman kanssa mitään asiallista keskustelua saa aikaan, maailma on pullollaan fiksumpia ihmisiä jotka kirjoittelee aivan eri foorumeilla. Tämä on ihan järkyttävä mesta.Minkähänlaista teidän perhe-elämänne oikein on, tän kirjoittelun perusteella ei voi kovin hääppöisiä päätelmiä siitäkään vetää. Itseänne ja omaa erinomaisuuttanne kyllä osaatte korostaa viimeiseen hengenvetoon asti. Yöks.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat