Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan kauniisti:

Vierailija

Montako kertaa voi ihminen "tulla" uskoon? :D

Kommentit (12)

Vierailija

hän on LUKSUSasunnon parvekkeella. No ei kai se vähempi uskovaiselle riittäisikään, Jeesukselle tosin taisi riittää ihan talli syntymäpaikaksikin.

Vierailija

Kaunista tekstiä ja niin totta. Minusta on kiva jos Johanna Tukiainen oikeasti tuntee Jeesuksen rakkauden sydämessään. Jeesus rakastaa ihan jokaista ja toivon, että teksti on aitoa.

Vierailija

Mutta kyllähän ihminen väistämättä luopuu uskosta, jos ei mitenkään hoida Jumalasuhdettaan.Me olemme kuin tyhjiä astioita, joissa asuu Jumalan henki (tai vihollisen henki). Meistä itsestämme riippuu onko astiamme tyhjä vai täysi.Usko on henkilökohtainen suhde Jeesukseen Kristukseen.

Vierailija

Ruoasta, kauneudesta ja elintasosta. Kunhan siitä ei tee epäjumalaa ja itsetarkoitusta.Jumalahan haluaa, että ihmisillä olisi yltäkylläinen elämä ja he nauttisivat kaikesta hänen siunauksistaan, mutta muistaisivat että näiden lahjojen antaja on Jumala itse ja kiittäisivät Jumalaa näistä lahjoista.Jumala on hyvä ja rakastava Isä, joka hemmottelee lapsiaan ja antaa heille lahjoja ja myös joskus kurittaa heitä, jos se on tarpeen.Luukas 11»Kuka teistä on se isä, joka poikansa häneltä pyytäessä kalaa antaa kalan sijasta käärmeen, taikka joka hänen pyytäessään munaa, antaa hänelle skorpionin? Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin taivaallinen Isä antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä häneltä anovat!»

Vierailija

jotka ovat kääntäneet selkänsä (tietoisesti) Jeesukselle Kristukselle.Heilläkin astia voi olla joko täynnä vihollisen henkeä tai sitten siellä voi olla vain vähän vihollisen henkeä.Niin kauan, kun ihminen ei ole pyytänyt ja rukoillut Jeesusta asumaan sydämeensä, hän kuuluu viholliselle.

Vierailija

Samoin Jumala haluaa, että annamme omastamme toisille eikä kukaan joutuisi kärsimään puutteesta. Mutta Taivaan Isältä tulleet maallisetkin siunaukset tai lahjat tulee ottaa suurella kiitollisuudella vastaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat