Vierailija

Lasten ikä ? Aiotteko lähteä vielä ulos ?

Kommentit (12)

ja 5v meni ihan äsken eli klo 23 petiin. Hänelle siis tuli 2,5tuntia ns extraa :P totesi itsekin että väsyttää jo sen verran että voi mennä nukkumaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuten ehkä joka uusi vuosi, mutta hyytyvät "ennen aikojaan". Hassua, kun joulun aikaan jaksavat valvoa pitempään ja nyt odotettuna iltana väsyvät aikaisemmin. Iät 4 vja 6v.Ps. eipä mieskään ole jaksanut, torkkuu sohvalla :) Ulos mennään miehen kanssa ehkä parvekkeelle...

6v valvoo vielä, tai itseasiassa taisi just nukahtaa sohvalle :) kovasti kyllä uhosi valvovansa puolille öin..

Mutta ei olla siis ulos menossa enää, paukuteltiin paukkumme jo kuuden jälkeen

Käytiin muutama raketti ampumassa jo kuuden jälkeen kuopuksen "iloksi", mutta olis nekin näemmä voinut säästää puoleen yöhön.. ressukka oli lähinnä kauhuissaan ja pyysi vaan "isi pois, isi pois" kun mies kävi sytyttämässä lankoja :)

Nukuttiin melkein kolmen tunnin päiväunet tossa iltapäivällä, että jaksaa nyt valvoa. Mulla oli ajatuksena, että lähetään kävelylle, mutta lasta vähän hirvittää rakettien pauke. Katsellaan siis parvekkeelta, kuulosuojaimet mahdollisesti korvissa:) Sen jälkeen varmaan laitetaan "vaavi" nukkumaan.

Meilkin neljä vee valvoi yhteentoista! pikkusin meni jo enne yheksää maate! syötiin kans herkkuja ja käytiin puksuttelemassa paukut ilmaan!! nyt jo koisaavat kaikki nätisti tuhisten!

käytii räjäyttelemässä kello 18, sitten 22.30, ja nyt mennään vielä tunnin perästä katsoon jytkettä hetkeksi. Nyt katsoo leffaa ja syö herkkusia :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat