Kenen lapset valvoo ?

Vierailija

Lasten ikä ? Aiotteko lähteä vielä ulos ?

Kommentit (12)

Vierailija

ja 5v meni ihan äsken eli klo 23 petiin. Hänelle siis tuli 2,5tuntia ns extraa :P totesi itsekin että väsyttää jo sen verran että voi mennä nukkumaan

Vierailija

kuten ehkä joka uusi vuosi, mutta hyytyvät "ennen aikojaan". Hassua, kun joulun aikaan jaksavat valvoa pitempään ja nyt odotettuna iltana väsyvät aikaisemmin. Iät 4 vja 6v.Ps. eipä mieskään ole jaksanut, torkkuu sohvalla :) Ulos mennään miehen kanssa ehkä parvekkeelle...

Vierailija

6v valvoo vielä, tai itseasiassa taisi just nukahtaa sohvalle :) kovasti kyllä uhosi valvovansa puolille öin..

Mutta ei olla siis ulos menossa enää, paukuteltiin paukkumme jo kuuden jälkeen

Vierailija

Käytiin muutama raketti ampumassa jo kuuden jälkeen kuopuksen "iloksi", mutta olis nekin näemmä voinut säästää puoleen yöhön.. ressukka oli lähinnä kauhuissaan ja pyysi vaan "isi pois, isi pois" kun mies kävi sytyttämässä lankoja :)

Vierailija

Nukuttiin melkein kolmen tunnin päiväunet tossa iltapäivällä, että jaksaa nyt valvoa. Mulla oli ajatuksena, että lähetään kävelylle, mutta lasta vähän hirvittää rakettien pauke. Katsellaan siis parvekkeelta, kuulosuojaimet mahdollisesti korvissa:) Sen jälkeen varmaan laitetaan "vaavi" nukkumaan.

Vierailija

Meilkin neljä vee valvoi yhteentoista! pikkusin meni jo enne yheksää maate! syötiin kans herkkuja ja käytiin puksuttelemassa paukut ilmaan!! nyt jo koisaavat kaikki nätisti tuhisten!

Vierailija

käytii räjäyttelemässä kello 18, sitten 22.30, ja nyt mennään vielä tunnin perästä katsoon jytkettä hetkeksi. Nyt katsoo leffaa ja syö herkkusia :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat