Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

2 koiraa pitäis raahata ulos tarpeilleen.

Vierailija

Miten te toimitte joiden koirat pelkää tota pauketta?

Kommentit (10)

Yritin ennakoida ja ulkoiluttaa ennen kuutta mutta pienikin pauke sai aikaan sen että en tee mitään, mennään kotiin. Sitten yöllä vielä kokeilin yhden jälkeen pissattaa mutta oli vielä aika tutinoissa että ei aina tehnyt silloinkaaan. Jos ei tullut niin ei tullut siis pissaa. Yhesti lirautti kerran sisälle.

ja vielä pahimman paukkeen hellitettyä vien iltapissille. Äsken yritin houkutella, josko jo olisi hätä. Koira ei korvaansa lotkauttanut, muljautteli vaan silmiään kuin sanoakseen, että rouva on hyvä vaan ja menee ihan itse tuonne paukkeeseen.

Joten palaan siis alkuperäiseen suunnitelmaan ja vien vasta pahimman paukkeen hellitettyä (ellei pyri sitä ennen ite).

mutta annettiin normaalia aikaisemmin iltaruoka ja käytettiin normaalia aikaisemmin tarpeillaan. Yleensä työpäivän jälkeen tekee kakankin, eli ennen nukkumaanmenoa vain pissatus. Tänään vein heti kymmenen aikaan ja teki pissan hätäiseen etupihalle ja heti kotiin. Eli kannattaa aikaistaa toimia ja tarpeen mukaan jättää ruoka antamatta. Kannattaa myös olla tarkkana, ettei koira pääse karkuun! Ohjeita karanneille koirille on ollut netissä ja lehdissä paljon.

Se tolvana halusi pissalle juuri puolen yön aikaan, vaikka olin käyttänyt sen aiemmin. Annoin palaa nakkia nassuun ja pentu näytti olevan ihan kuin ei mitään kummallista olisi. Sisälläkin on ihan normaalisti.En tiedä, olisiko sillä merkitystä, kun on säännöllisesti käyty jääkiekkokaukalon vieressä lenkin varrella, kuuntelemassa kun pojat lämii laitoihin.

ja koira vain suurimman osan lenkistä haukkui ja kiskoi kauheata vauhtia kotiin.Mentiin avoimia paikkoja pitkin ja tsekkasin, että mitään raketinampujia ei ollut ihan lähellä, mutta ei se auttanut kun kauempana paukkui.Sisällä koira ei pelkää, mutta ulkona ei tykkää olla.Ikävintä oli, että ei uskaltanut edes kakkaa tehdä, vaikka kuitenkin varmaan oli hätä.

Tuossa vähän aikaa sitten halusi ulos ja mentiin.

Eipä se sit pelännytkään pauketta.

Pissasi, katseli taivaalle ja istahtikin hetkeksi.

Siten mentiin takas sisälle.

4 pariskuntaa ja lapsia kamala lauma. Koko ajan joku kulkee ovesta ja koirat vaeltaa edes takasin. Nuorempi koira varsinkin pelkää ja tartuttaa rauhattomuuden tuohon konkariin jonka kanssa ei koskaan ole ollut ongelmia.

Nuorempi ei suostu lainkaan ulos. Sylissä koitettiin viedä se ulos mutta meteli oli niin kova, että saa varmaan tehdä tarpeensa lattialle. ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat