Mies otti rommia, panacodia, voltarenia ja sirdaludia äsken

Vierailija

Eli se on saanut olkapääkipuihin noita lääkkeitä, jotkut kolmiollisia ja keskushermostoon vaikuttavia, ainakin tuttuni mukaan. klo 21 se otti rommipullosta ison huikan, kävi ampumassa pari rakettia, tuli sisään ja sanoi, että onpa taas olka jumissa. Sitten se otti yhden noita kaikkia, samalla kertaa. Ja päälle taas tujauksen rommipullon suusta, panacodin se liuotti kaljatuoppiin.Mitä on odotettavissa, ei kai mitään vakavaa? Rommia on vielä n puoli litraa. Nyt meni taas ulos ampumaan pari rakettia kun telkusta ei tule mitään katsottavaa. Millaisia nuo lääkkeet oikeasti ovat, alkoholin kanssa ne eivät kai sovi yhteen millään tavalla?

Sivut

Kommentit (19)

Toivottavasti tosiaan alkaa väsyttämään ja nukahtas, on muuten tiedossa taas riitaa, kun se yrittää puolen yön jälkeen lähteä kaupungille. Ehkä oli hyväkin että otti tujumman satsin, tuli just vessasta ja haukottelee tuossa.

heh, taisivat jäädä raketit ampumatta. En usko että yhdet annokset vielä vahinkoa aiheuttavat. Lähinnä kiinnostaa tuo sirdalud, pakkauksessa ei ole enää sitä paperia, mutta kolmiolääke se on ja käsittääkseni keskushermostoon vaikuttava. Hyvää uutta vuotta niillekin kirjoitustaidottomille, jotka eivät osaa kirjoittaa kuin sanan provo, tämä ei ole provo.

panacodin krapulapäänsärkyyn kun ei ollu mitään muuta tarjolla ja vaikka yleensä kestän sekä viinaa että lääkkeitä erillään niin sanompa että en tee toiste!

Eli ilmeisesti miehesi olkapääonglema johtuu selän lihaksistosta, kun sirdaludia on määrätty. Tärkeintä on, että noita 4mg pillereitä pitäisi ottaa 5 kerralla, ennenkuin mitään myrkytykseen viittaavaa tulisi. Koska sirdalud vaikuttaa maksan kautta selän lihaksistoon, ei sitä suositella maksa-ongelmista kärsiville. Tärkein ominaisuus on tuo lihaksiston rentoutus selän alueella.Alkoholi ei lääkelaitoksen mukaan estä imeytymistä, mutta tehostaa väsymyksen ja turtumisen tunnetta, siksi ukkosi kai nukahti... Enimmäisannos vuorokaudessa 12mg, ellei lääkäri toisin määrää.Eli sirdaludin puolesta ei huolta, Voltaren on tulehduskipulääkkeenä on ongelmallisempi, mutta jos se vain yhden napin otti, ei pitäisi olla huolta. Panacod on myös ongelmallinen, sekin aiheuttaa väsymystä ja siihen liittyy enemmän muitakin haittoja kuin voltareniin tai sidaludiin. Panacodin kanssa ei saisi ottaa alkoholia maksa-ongelmien takia. Mutta taas, jos yhden tabletin liuotti (vaikkakin kaljaan), ei se vielä ihmeitä aiheuttane.Seuraa ukkos tilaa kun olet hereillä, herätä se kahdelta ja pyydä sänkyyn nukkumaan, tarkkaile samalla sitä. En usko että yhdellä annoksella ihme-vahinkoja tulisi, jos on muuten terve aikuinen.

onhan ne vahvoja ja ei sais viinaa ja näitä lääkkeitä sekotella.Itse olen kuitenkin Sirdaludia ja muutamankin kaljan vetänyt päälle, elil ei ne ainakaan isommalla miehellä kohtalokas yhdistelmä ihan äkkiä ole.Kannattaa tietty olla varovainen kuitenkin, eikä pölhöillä liikoja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat