Muistattek näitä palstailijoita ja mitähän heille nyt kuuluu:

Vierailija

Äiti ja poika (pojan perässä oli poitsun ikä, esim. 1kk), Sinjemaarit,Heinähatun ja Vilttitossun äiti, Kaakki, Iloinen Kirahvi, Virtaset, Tiina, Nenna, Zaikka, Mansikki, Magda, Eben (tai joku sellainen), Inka, Odessa, Vernissa, Pampula, Pullistunut peräpukama, turvonnut enkeli, pöllyskä, koskiska, Xandra, Maya, Taijat (eikös heitä ollut kaksin kappalein), Melinda, Letkunpoistonkulmalainen (tai joku sellainen), Helen, Belgian lyyli, Pariisitar, Tikru, Perry, Portia, ...apua ketä keikkia vuosien varrella onkaan ollut! Mutta enkös vain hyvin muistanutkin ja ihan ilman mitään legendaarisia Tiimari-vihkoja :)

Kommentit (10)

Vierailija

samoin jostain syystä sellainen nikki kuin gia ja tuttiritari, silloin ihmiset esiintyivät nikeillä ja laittoivat kuviaan, varmaan täällä oli jotain irl-tapaamisiakin. Toista se on nykyään.

Vierailija

Toinen legendaarinen on Nooga, varsinkin Helsingin matkan suunnitelmat kolahtivat ;D.Sen haluaisin tietää, mitä Tempakalle ja Alliisalle kuuluu..

Vierailija

turvonnut enkeli, Maya ja Taija ainakin palstailevat tuolla online-puolella. Varmaan osa noista muistakin mutta eri nikeillä.Letkunpuistonkulmalainen kuoli tsunamissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat