Vierailija

Äiti ja poika (pojan perässä oli poitsun ikä, esim. 1kk), Sinjemaarit,Heinähatun ja Vilttitossun äiti, Kaakki, Iloinen Kirahvi, Virtaset, Tiina, Nenna, Zaikka, Mansikki, Magda, Eben (tai joku sellainen), Inka, Odessa, Vernissa, Pampula, Pullistunut peräpukama, turvonnut enkeli, pöllyskä, koskiska, Xandra, Maya, Taijat (eikös heitä ollut kaksin kappalein), Melinda, Letkunpoistonkulmalainen (tai joku sellainen), Helen, Belgian lyyli, Pariisitar, Tikru, Perry, Portia, ...apua ketä keikkia vuosien varrella onkaan ollut! Mutta enkös vain hyvin muistanutkin ja ihan ilman mitään legendaarisia Tiimari-vihkoja :)

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

samoin jostain syystä sellainen nikki kuin gia ja tuttiritari, silloin ihmiset esiintyivät nikeillä ja laittoivat kuviaan, varmaan täällä oli jotain irl-tapaamisiakin. Toista se on nykyään.

Toinen legendaarinen on Nooga, varsinkin Helsingin matkan suunnitelmat kolahtivat ;D.Sen haluaisin tietää, mitä Tempakalle ja Alliisalle kuuluu..

turvonnut enkeli, Maya ja Taija ainakin palstailevat tuolla online-puolella. Varmaan osa noista muistakin mutta eri nikeillä.Letkunpuistonkulmalainen kuoli tsunamissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat