Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pidätkö kiireettömän rauhallisista ja herkistä aamupäivän krapulapanoista?

Vierailija

.

Kommentit (15)

harvoin tulee juotua niin paljon,että olisi krapula, koska ollaan kuitenkin 365 iltaa vuodessa lasten kanssa. Miten perheellisellä voisi aamupäivällä olla kiireetöntä? Vai onko teillä kaikilla vain vauvoja tai teinejä.

Se on parasta kun kotiutuu baarista, just ennen nukkumaan menoa.

Ei vielä haista omaa karmeaa viinan hajua, eikä toisen viinan hajua,

ja vielä näyttää hyvältä omasta mielestään, ja toinenkin menettelee (tai sillä ei ole väliä)

Sitten kun ollaan krapuloissa, ja haistaan hikisenä, päälle vielä kunnon oikea krapula,niin en koskis tikullakaan enkä halua kenenkään koskevan minuunkaan.

Vasta ehkä 2 pv päästä...

Ku mul on krapula niin mul on VITUN paha olla enkä todellakaan kaipaa ketään siihen tökkimään munallaan mitään....YÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK

mutta itse inhoan niitä! Kun toinen on haiseva, puoliuninen, nihkeä, täydessä tanassa tuntitolkulla laukeamatta lainkaan - huoh. Onneksi noita aamuja on vain pari-kolme vuodessa!

Jos minulla on krapula niin olo on todella heikko eikä tulisi mieleenkään että siihen tulisi joku (todennäköisesti myös krapulainen ja vanhalta viinalta haiseva) ukko tökkimään.

Kankkusessa tekee koko ajan mieli. Mutta meillä ne on silloin just niitä nopeita pikapanoja pittin päivää. Vasta illalla sauna ja hellyys, joka kruunaa päivän.Niin ja tämä siis vain silloin mahdollista kun lapset jossain muualla.

meilläpäin ei sellaisia palkattuja lastenvahteja saa, että veisivät lapset kotiinsa hoidettavaksi. Kotiin se on sieltä ravintolastakin tultava, lapsenvahti pois päästettävä ja aamulla lapset heräävät samaan aikaan kuin ennenkin. 10

Välillä on meinannut käydä köpelösti esim. työreissussa jossain Lapin tuntureilla tällaisessa tilanteessa, mutta ei onneksi ole käynyt kuinkaan. Kultsipuuppeli kun kuitenkin on se rakkain ja pantavin tavallisina krapula-aamuina..

No meillä saattaa esim. isovanhemmat ottaa yöhoitoon. Samoin lasten setä. Tai sitten lähdetään miehen kanssa hotelliin.Mutta joo, eipä muakaan mitkään krapulapanot pahemmin nappaa...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat