Taas typerä Venäjän johto kiristää kaasutoimituksilla

Vierailija

Ukraina voi vapaasti ostaa energiansa maailman markkinoilta. Ei oo mikään pakko ostaa Venäjältä.

Kommentit (9)

Vierailija

Kremlhän on luotettavuuden perikuva, jonka sana pitää aina.Oikeastaan Ukrainan pitäisi maksaa vielä toisen ja kolmannenkin kerran.Ehkä Ukraina voisi tilittää koko vuosibudjettinsa suoraan Kremliin vai?

Vierailija

Kauppasopimuksen periaatteet ovat hyvin yksinkertaiset ja samat maailmanlaajuisesti.Sopimuspuolten tulee täyttää sopimuksen mukaiset velvoitteensa. Jos toinen osapuoli ei täytä velvoiteitaan, ei toisenkaan tarvitse velvoitteitaan täyttää. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että jos Ukraina ei maksa kaasusta, voi Venäjä lopettaa kaasun toimituksen.Tähän asiaan on turha sotkea venäjävihaansa.

Vierailija

VAI RIITTÄÄKÖ MITKÄÄN RAHAT?Kuinkahan kauan Putinin ääliölaumaa pitää vielä katsella. Oksettaa koko Venäjän johto. Pelkkää häikälemättömyyttä ja pahuutta.

Vierailija

JA VENÄJÄN JOHTO VALEHTELEE, ETTÄ EIVÄT OLE SAANEET RAHOJA!JA VAATIVAT VIELÄ 600 MILJOONAA JOTAIN MYÖHÄSTYMISMAKSUJA!Mitä muuta tuo on kuin sadismia.Tai sadistihan se Putin onkin. Kuulemma lapsesta asti sairas eläinrääkkääjäpsykopaatti.Ja pedofiilikin vielä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat