Yksikin jehova jos meidän oven taakse tulee ni lättään oven päin näköä

Vierailija

en usko tippaakaan mihinkän hihhulijuttuihin, mun kotiini ei tartte tulla selittämään yhtään mitään, menkööt tuonne kadulle vaikka mielummin pyörimään. Jos joku olisi kiinnostunut, niin varmasti ottaisi heihin yhteyttä, miks vitussa sitä pitää tulla kotiovelle tyrkyttämään?

Kotirauhan häirintää tollanen pimputtelu ja moskan selittäminen,, Verrattavissa kaupusteluun... älkää jehovat vaan loukkaantuko jos teille tyrkytetään joulukortteja tai tullaan pääsiäisenä virpomaan

Kommentit (4)

ettet halua enää heidän tulevan kotiovellenne? Pyydä heitä kirjaamaan muistioihinsa ja välittämään tiedon yhteisönsä johtajalle, ettei teillä ole tarvetta keskustella ja ettei teidän näkemyksenne heistä parane, jos he kiellosta huolimatta tulevat uudelleen. Jos ei auta, kysy, kuka on heidän yhteisönsä johtaja ja ovityöstä vastaava ja ota yhteyttä suoraan häneen/ heihin.

voin vain kuvitella miten loukkaantuvat jos menisin lappusten kanssa ovelle saarnaamaan vaikkapa saatanan palvonnasta :D

(en siitä kyllä mitään tiedä, mutta kuiteski)

Tympäsee kun eivät yhtään kunnioita toisten "uskomuksia". Jo koulussa uskonnontunnilla korostettiin sitä että täytyy kunnioittaa muitakin uskontoja. Melko tökeröä ilmestyä toisen oven taakse kertomaan että olet vääräuskoinen, palat helvetin tulessa, jos et nyt samantien käänny meidän uskoomme. Mitäköhän jehovat sanois jos minä menisin saarnaamaan heille jostain uskonnosta?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat