Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Huomenta raketinampujat, menkääpäs nyt aamun valjettua ulos siivoamaan jälkenne!

Vierailija

Ainakin meidän pihalla on vielä vaikka kuinka paljon raketinraatoja ja papattimattojen hylsyjä. On siellä oluttölkkejäkin.

Kommentit (4)

Toivottavasti tänä vuonna ei kukaan kuollut, kun kotiin tuli raketti ja poltti talon. Niitäkin tapauksia on silloin tällöin ja ajatelkaa miltä omaisista tuntuu, menettää läheinen, kun joku urpo haluaa parin sekunnin valoilmiön ja ampuu raketin. Minä en koskaan tule ymmärtämään ihmistä, joka ostaa ja ampuu raketteja.

omat sotkumme raketeista pois, toki niistä ei voinut tietää mitkä lensivät ilmaan.. mutta kaikki muu on kerätty, nyt pitäisi lähteä siivoilemaan ylsietä pihaa, kunhan tuo päivä valkenee.

itse ammuimme vain muutaman pienen padan, ja otimme ne tietysti mukaan. Samalla valjastin lapset keräämään ammuttuja raketteja samaan kassiin. Täyteen tuli.Toivoittavasti yhä useampi siivoaisi vähintään omat jälkensä, roskan määrä on kauhea :(

mutta niitä pellolle lentäneitä osia emme käy hakemassa. Vastineeksi tullaan siivoamaan kyllä oma pihamme, kun asumme omakotitaloalueella ja jotkut laiskat ampuivat omista pihoistaan talojen päälle. Eivät jaksaneet kävellä pellon laitaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat