onko kellään tullut ihan veristä verta hieman kuukautisten aikaan jos ollutkin raskaana

Vierailija

Siis ihan alussa.

Kommentit (5)

tein yhden negatestin ja toisen jossa saattoi vain hyvällä tahdolla erottaa jotain viivan tapaista ja sekin vain testin yläreunassa ja tooosi himmeänä. Nämä testit tein samana päivänä toisen aamulla ja toisen illalla. Tälöin menkat n.4 päivää myöhässä. No, seuraavana päivänä alkoi aamulla kovat kuukautiskivut ja heti mys veristä vuotoa jäi paperiin pyyhittäessä, joten buranaa naamaan ja ajattelin et ok tää oli sit tässä. Vuoto jatkui n.5 päivää ja pönttöönkin asti plopsahteli muutama tumma "hyytymä".2 ekana päivänä oli niukempaa kuin normisti mut ajattelin et syödyt buranat niukentaa sitä. Tuli siis sellasta tummempaa ruskehtavaa mut seassa oli ihan veristäkin vuotoa. Aamuisin ihmettelin kun yösiteeseen ei ollut tullu mitään.. 3 seuraavaa päivää tuli punaruskeaa ja ruskeaa tuhrua enää ja tamponin sai hampaat irvessä vetää ulos, kun oli pysynyt niin kuivana. No, tekaisin sit kolmentena päivänä vuodon loppumisesta uuden testin, kun oli jääny se "haamujen haamu" vaivaamaan ja

selkeä plussa tuli ihan iltapissasta.Eli nyt rv 6+2 menossa jos siellä masuasukki on, eikä mikään tuulimuna. Muita oireita ei juurikaan ole.

Muistan hyvin, että oli kp 26 ja verinen vuoto alkoi (mulla kierto ollut 25-28 päivää). Sitä kesti tasan 3 päivää eli kp 29 vuoto oli jo loppunut. Ihmettelin, että miten ne menkat nyt kesti vain 3 päivää, kun yleensä kuitenkin kestää 5-6 pvää. Oli vain jotenkin outo tunne seuraavat muutamat päivät ja kävin sitten ex tempore-tyylillä ostamassa kauppareissulla raskaustestin, kun oli kierron 31. päivä menossa. Ja plussa tuli heti!Ja nyt siis poika-vauvamme on juuri 2kk vanha.

ja vuoto kesti lyhyemmän aikaa. Kyllä ne ainakin mulla eros selvästi normaaleista kuukautisista. Vuotoa tuli sen verran, että sidettä tarvitsi, mutta sitä ei tarvinnut olla vaihtamassa koko aikaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat