minuutista kiinni ettei lähtenyt henki lapselta ja vanhemmilta

Vierailija

seistiin tuossa omassa pihassa yöllä lapsen kanssa niin heti sisälle tultua iso raketti räjäytettiin juuri siinä kohdassa. koko illan kaikki kuntalaiset räjäyttelee aina meidän pihan edessä jostain kumman syystä. ei pääse nukkumaan ku vasta aamulla ja piha on syksyyn asti aivan paskainen, sekä oma että tuo edessä oleva tie ja ojat. sellaisia vaarallisia teräviä palasia joiden takia lapselle tuli kesällä paha haava + tulehdus kun astui päälle ilman kenkiä. aivan järkyttävää tää uuden vuoden touhu.

Kommentit (8)

Miten se siis uhkasi henkeänne?

Paikalle tullut ihminen on sytyttänyt ehkä noin 10 sekunnissa jonkun paukun, ettehän te ole olleet siinä enää ollenkaan. Tuskin olisi räjäyttänyt juuri teidän seisomapaikassa, jos iinä olisitte seisoneet...Jos paukuttelu häiritsee, etkö voisi mennä sanomaa, että voisitteko ystävällisesti siirtyä 100m kauemmas. Vai onko sulla sosiaalisten tilanteiden pelko?

iso jättiraketti jonka tarkoitus taivaalla pamahtaa todella hienoksi. eli niitä koko ajan räjäyteltiin ja juuri kun poistuttiin niin siihen kohtaan räjähti jostain viasta johtuen. eli olisi yhtälailla pamahtanut oltaisko oltu siinä vai ei kun ei ollut tarkoitettukaan muutakuin yläilmoihin. oli kyllä ikkunasta katsottuna hieno räjähdys.

poika kävelee ilman kenkiä pihalla,ja on ihan oma piha ja aidattu alue.mutta jyllä tarkastan pihan ja harvavoin keväällä ja syksyllä jotta ei olis mitään mikä sattuttais. ja meillä naapurin LAPSET räjäytteli eilen tossa tiellä aidan takana taas josta lensi meidä pihalle tavaraa. en alkanut sanomaan mitään koska joka vuosi olen sanonut siitä ja tyhjää..lapset ovat 9-13v ja yksin ampuvat ilman vanhempia,ja olen päättänyt et jos vanhemmat ei tuon vertaa välitä niin siinä olkoot. en ala joka vuosi käymään sanomassa,itseppä tietävät sitte kun jotain tapahtuu.

vielä jatkoa..et kyllä se henki voi lähteä jos pieni lapsi olisi siinä pihalla ollut ja siihen raketti tullut! tai sitte isommalle tullut niin pahat vammat elin iäksi!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat