Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

huomenna olisi abortti.ja mies ei varmaan tule hoitamaan lasta:(

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (28)

oikeus sulla ap on äitiyteen yleensä? No sitä ihminen niittää mitä kylvää, ja ehei se mies ei ole syypää aborttiin vaan sinä ja sun ratkasus. Abortti on heikkojen naisten juttu!

Syyllistävät kyllä mielellään "lapsen tappamisella" jne., mutta missä he ovat kun yksin näännyt taakkasi alla sitten kahden lapsen yh:na? Eivät lähelläkään sinua eivätkä varsinkaan apua tarjoamassa. Ehei, heillä on liian kiire pro choice-järjestönsä kanssa eikä heitä kiinnosta sinun jaksamisesi sillä "ei se abortti olisi ollutkaan oikeutettu ja nainenhan on ennenkin lapset yksin hoitanut"...jne.Jännä että kukaan ei syytä kusipäistä miestä. Siis ei kukaan!! Onko se ihan ok, että mies, se jolla on valta hedelmöittää nainen ja siis tuottaa jälkeläisiä, käy "tekemässä" itselleen lapsia ja sitten jättää heidät hoitamatta?? Ei minusta mutta monesta on.Ps. Minusta "lapsesi olisi halunnut sen sisaruksen" on ehkä typerin perustelu mitä olen koskaan kuullutkaan. En ala edes selittämään miksi; jos tuollaista päästelee suustaan, ei älykkyys selvästikään riitä pohtimaan argumenttinsa järjettömyyttä.Terveisin nuori feministiäiti, jolla on 1 abortti teini-iässä takana ja nykyisin 1 ihana lapsi.

kyllä se siitä. Miettisin tarkasti, että kannattaako tollaseen mieheen enää olla yhteydessä. Ilmota piruuttas, että abortti jää tekemättä jos tämä ei katso vanhemman lapsen perään.

Voimia sinulle.

Itse kadun tekemätöntä abortti. Joten kyllä meitäkin on. En osannut arvioida voimavarojani oikein. Enkä voinut kuvitellakkaan sairastuvani vakavasti

äläkä vaan kuvittele, että ihmiset olisivat oikeasti keskimäärin sellaisia kuin täällä tai ajattelisivat abortista näin. Tämä on elämääkokemattomien kotityrannien tyyssija.Sinä tiedät itse, mikä on paras ratkaisu. Abortti ei ole murha.

voisikohan paskempaa jätkää olla..?

tuskin.mielestäni olisi saanut osallistua jo olemassaolevan lapsen hoitoon,varsinkin kun ei halua toista lasta.

vaikka asuukin muualla.prkl,että v*tuttaa.

Suomessa on niin paljon adoptiota toivovia perheitä että myös adoptio on ihan todellinen vaihtoehto.Suojele syntymättömän lapsesi alkanutta elämää. Raskaita päiviä on elämässä, ja äidin jaksaminen joskus kovilla. Mutta enemmän saat lapsestasi voimaa kuin mitä hän vie.Hänellä on oikeus elää. Hän ei ole mikään räsynukke jolle toinen ihminen -edes oma äiti - saa tehdä mitä tykkää. Kenellekään ei saa.

Älä tee aborttia!Anna lapsi adoptioon jos mielesi ei käänny raskausaikana. Tunnen niin monta hyvää pariskuntaa jotka odottavat adoptioon lasta, kun eivät itse saa.Tosin en tiedä kumpi olisi kauhempaa tehdä abortti tai antaa vauva pois, kun kokemusta ei ole, mutta antaisit lahjan jollekkin joka oikeasti haluaa lapsen. Mielesihän kyllä voi muuttua sillä sinulla on jo lapsi, olisiko raaskinut antaa sitä pois kun sen synnytit. Mutta ehdottomasti puntaroi tuotakin vaihtoehtoa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat