Sano rehellisesti, kadehditko Johanna Tukiaisen glamour-elämää jet-set -piireissä?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (23)

Minulla on perhe joka on tärkeämpi kuin menevä yökerhoelämä ja puolialastomana putken kanssa tanssiminen.Vietin nuorena railakasta elämää riittävästi ja mitään hinkua ei ole siihen enää.Alkoholia en ole käyttänyt aikoihin jne. kun se ei vaan kiinnosta puhumattakaan yöelämästä minkäälaisissa ravintoloissa joitka nykyään kutsutaan baareiksi.ps. minun nuoruudessa baari oli kahvila josta sai myös ruokaa ja jäätelöannoksia.

bileisiin, joissa on joku Tommy Leen kaltainen entinen rokkari, nykyinen narkkari-alkoholisti-luuseri-vaimonhakkaaja.Ihan rehellisesti kun mietin, niin EN haluaisi vaihtaa elämääni Tukiaisen elämään ja ihmettelen kyllä, miten kukaan haluaisi.

Olen tyytyväinen viiden lapsen äiti, teen kolmivuorotyötä ja nautin käydä viihteellä kun saa seuraavana aamuna herätä ilman että, lööpit huutaa vetyperoksidiblondia, vesiraja roiskeläppää ja turvonneita huulia.

se, että yli-ikäiset seksistiset äijät lähettelee pervoja viestejä.. huh.

ei ei ja ei...

Jos joku minusta kiinnostuu niin saa sitten kiinnostua jostain muusta kuin pikku minihameesta.

Joten Tukiainen ei siellä elä eli en voi kadehtia häntä sellaisesta, mitä hänellä ei ole.En kadehdi julkisuuden henkilöitä. Se elämä on syvältä hanurista.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat