Millä summalla USA:sta voi tilata ilman tullimaksuja? EV

Vierailija

.

Kommentit (9)

Vierailija

Onko tietoa noista ALV:sta?

Jos tilaa siis vaikkapa vauvan tarvikkeita ja kestovaippoja...paljonko tulee lisähintaa noin 100 euron pakettiin?

Vierailija

jos tuli suoraan kotiin postilla, eli ilmoittaa tuotteen arvo ja oma-aloitteisesti tarjoutua maksamaan vero. Käytännössä kuitenkin tuotteen arvo saattoi olla niin pieni (alle 100e?), ettei veroa joka tapauksessa olisi tarvinnut maksaa. Ole vain tyytyväinen, ettei tullut maksettavaksi - ei sitä kukaan jälkikäteen seuraa. :o)Lainaus:

Tilasin kosmetiikkaa usasta, eikä minulta peritty tullia eikä alvia.

Vierailija

Esimerkiksi kosmetiikan tullitusprosentti on 0%, eli siitä ei makseta tullia, vaikka ostaisit kuinka paljolla. En ole varma, että olikos kirjat sama juttu? Tullin sivuilta näkee kuitenkin... Arvonlisävero 22% tai 8% (kirjat) kuitenkin maksetaan.

Vierailija

Riippuu tuurista. Tilaan kuukausittain Usasta, nyt jo kolmen vuoden ajan ja vain yhden ainoan kerran on paketti mennyt tulliin. Muutoin on tullut ihan kotiovelle tai sitten postiin noudettavaksi.

Vierailija

netistä EU:n ulkopuolelta tilaamat, yksityiskäyttöön tarkoitetut maksulliset lähetykset ovat 1.12. lähtien tullittomia 150 euroon asti nykyisen 22 euron sijasta. Arvonlisäveroa lähetyksestä peritään kuitenkin edelleen, jos lähetyksen arvo on yli 22 euroa.Siis 1.12.2008 alkaen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat