Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (9)

Onko tietoa noista ALV:sta?

Jos tilaa siis vaikkapa vauvan tarvikkeita ja kestovaippoja...paljonko tulee lisähintaa noin 100 euron pakettiin?

jos tuli suoraan kotiin postilla, eli ilmoittaa tuotteen arvo ja oma-aloitteisesti tarjoutua maksamaan vero. Käytännössä kuitenkin tuotteen arvo saattoi olla niin pieni (alle 100e?), ettei veroa joka tapauksessa olisi tarvinnut maksaa. Ole vain tyytyväinen, ettei tullut maksettavaksi - ei sitä kukaan jälkikäteen seuraa. :o)Lainaus:

Tilasin kosmetiikkaa usasta, eikä minulta peritty tullia eikä alvia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esimerkiksi kosmetiikan tullitusprosentti on 0%, eli siitä ei makseta tullia, vaikka ostaisit kuinka paljolla. En ole varma, että olikos kirjat sama juttu? Tullin sivuilta näkee kuitenkin... Arvonlisävero 22% tai 8% (kirjat) kuitenkin maksetaan.

Riippuu tuurista. Tilaan kuukausittain Usasta, nyt jo kolmen vuoden ajan ja vain yhden ainoan kerran on paketti mennyt tulliin. Muutoin on tullut ihan kotiovelle tai sitten postiin noudettavaksi.

netistä EU:n ulkopuolelta tilaamat, yksityiskäyttöön tarkoitetut maksulliset lähetykset ovat 1.12. lähtien tullittomia 150 euroon asti nykyisen 22 euron sijasta. Arvonlisäveroa lähetyksestä peritään kuitenkin edelleen, jos lähetyksen arvo on yli 22 euroa.Siis 1.12.2008 alkaen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat