Vierailija

Onko muilla huonoja kokemuksia em. haalarista? Meillä haalari kului puhki ekaluokkalaisen pojan ulkoleikeissä. (kouluun on erikseen takki+housut)

Haalarista kuuluisi periaatteessa saada korvaus, koska G-tec:illä on vuoden puhkikulumattomuustakuu. Kuittia ei vain löydy mistään!

Kannattaisikohan kokeilla hakea korvausta, kun haalari on kuitenkin tämän vuoden mallia, eikä se ole siis voinut olla tätä syksyä kauempaa käytössä?Haalareiden kulutus on aina ollut valtavaa, mutta tämä oli kaiken huippu. Koskaan ennen ei ole kuluttanut mitään haalaria puhki, vaikka polvenkohdat aivan karmean näköiset ovat olleetkin ( enimmäkseen on ollut remua, joskus reimateciä tai lenneä).Harmittaa, kun tiedän laittaneeni kuitin syksyllä talteen... muut takuukuitit kyllä löytyivät, mutta juuri tämä tietysti hukassa :-S.

Kommentit (8)

ensin lähetin sähköpostia, pyysivät kuvankin. Silloin polvi ei ollut vielä isosti puhki, joten ekaluokkalainen poika käytti haalaria vielä viikon, reikä isoni ja sitten lähetin ne tehtaalle. Sähköpostissa lupasivat vain korjata haalarin, mutta paluupostissa tuli takaisin vanhat sellaisenaan ja uusi samankokoinen Lassietec ilman mitään kommentteja. Paikkasin ne vanhat liimapaikoilla, ja tänä talvena on ollut sitten 2 haalaria käytössä. Lassietec on jo revennyt parista kohtaa, liimapaikat kestää...Ymmärtääkseni vika ei ole haalarissa, vaan pojan koossa: painavampi lapsi jyrää haalaria vielä isommalla voimalla kuin vaikka 5-vuotiaana. Tänä vuonna on kulutettu puhki n. 5 kosteussuojahousut yms. Lähes joka merkki on kokeiltu. Myyjätkin toteavat kaupassa vaan ettei tuon ikäisillä kestä mikään. Onko kukaan kokeillut sitä Jonathan corduraa, olisko parempi/yhtä hyvä kuin G-tech? Siitä loppui jo koot.

Toisessa polvessa on noin 3 x 3 cm alue, jossa jäljellä enää yksittäisiä lankoja ja vuori näkyy selvästi lävitse. Toisessa polvessa samanlainen alku, mutta pienempi.Eniten harmittaa se, että haalarin oli tarkoitus kestää seuraavakin talvi (ja olla samalla pojan viimeine haalari), kun sen piti olla todella kestävä.Meilläkin on ollut ihan hyviä kokemuksia lassiesta (lassietechistä) pienemmillä lapsilla.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että valmistaja on velvollinen korvaamaan virheellisen tuotteen ilman kuittiakin. Ja kyllähän toppapuvun odotettu käyttöikä on enemmän kuin 3kk, mikäli käyttö on ollut ihan normaalia.

käytöstä vaikka kovassa käytössä on ollut jo useamman kuukauden ajan. Ja kyseessä on liki 4- vuotias joka laskee pyllymäkeä, kontaa maassa jne.Teidän puvussa täytynee olla virhe ja luulisin Lassien korvaavan sen ilman kuittejakin, varsinkin kun malli on tämän vuoden. Ehdottomasti kannattaa hakea korvauksia!

Tämä on poikkeus tapaus kun antavat takuu puhki kulumattomuudesta.Lainaus:

että valmistaja on velvollinen korvaamaan virheellisen tuotteen ilman kuittiakin. Ja kyllähän toppapuvun odotettu käyttöikä on enemmän kuin 3kk, mikäli käyttö on ollut ihan normaalia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat