Mikä on paras/ tehokkain pölynimuri? Uuden hankinta edessä kun vanha hajosi

Vierailija

Kertoisitko myös hintaluokan.

Sivut

Kommentit (30)

S äiliö on aina imuroinnin jälkeen täynnä koirankarvoja, joka sitoo sen kaiken muun pölyn ja roskan. Se on helppo tipauttaa roskikseen, ei pölyä yhtään. Kopautan säiliön vastakappaleen myös tyhjäksi roskikseen. Välillä pyyhkäisen osat kostealla ja silloin tällöin pesen kunnolla. Niiden on sen jälkeen annettava myös kuivaa kunnolla ja rauhassa.

Ainut vika siinä oli että pölypussia ei ollut vaihdettu. Mutsilla on toiminut loistavasti monta vuotta.Joskus mietin että montakohan imuria senkin edellinen omistaja on heittänyt pois kun ne on 'rikki'. ;-D

Lainaus:

Niin, ja se säiliö on helppo tyhjentää pussiin ulkona, esimerkiksi roskiksen vieressä. Ei kai sitä kannata sisällä edes tyhjentää, koska muuten imuroitu pöly pöllähtää ilmoille!
ulkona minäkin tyhjennän, mutta kyllä siitä vaan pöllähtää pölyt vaikka kuinka laittaisi suoraan pussiin. Jos sen säiliönkin sinne pussin sisään laittaan, on se säiliön pinta sitten pölyinen. Aika turhaa taiteilua on.

Meillä myös Dyson. Tyhjennän säiliön wc-pönttöön, niin siihen on helppo suihkuttaa vettä päälle, joten pölyäminen vähenee. Ehdotan lapsi- ja eläinperheessä!-miinuksena tosiaan lyhyt johto ja iso suulake, ei mahdu sujuvasti kaikkien huonekalujen alle.

on se matka, miten pitkälle ulottuu imuroimaan. Eli johdon pituus + imurin letku = yhteensä joku metrimatka. Meillä esim. tuo 12 m Voltassa riittää siihen, että pystyn imuroimaan koko talon vaihtamalla pistorasiaa vain kerran. 10 m ulottuvuudella (eli johto on lyhyempi) joudun vaihtamaan pistorasiaa kaksi kertaa.Dysonin säiliö tyhjennetään kippaamalla sisältö muovipussiin / roskakoriin. Siitä lähtee aika pölähdys ylöspäinkin ja se jos joku oli minusta inhaa. lisäksi kaikki pöly ei lähtenyt ihan vaan kippaamalla, vaan joutui jonkin verran koputtelemaan sitä roskakoria vasten, jolloin pöly senkuin lisääntyi :( Lisäksi säiliötä pitäisi vedellä huuhdella välillä, että kaikki pienetkin pölyt lähtisivät. Sen jälkeen kuivateltiin hyvä tovi sitä säiliötä.t. 4

jos vertaa tuohon minkä vasta muutama päivä sitten ostimme kotimyyjältä. Eli merkki on Kirby Sentria. Hintaluokka on reilu 3000e. Samassa on mattojen ja sängyn patjojen pesusysteemit yms kaikkea tarpeellista!

verrattuna sellaisiin tavisimureihin! Meillä ollut sellainen nyt kolmisen kuukautta. Ja olen ollut todella tyytyväinen, himosiivooja kun olen... Ja siihen on olemassa erilaisia suulakkeita esimerkiksi parketille, matoille, patjoille jne. Saimme tarjouksesta Dysonin monenlaisilla suulakkeilla hintaan 399 e. Kannattaa katsoa tarjouksia. Meillä Dyson dc 20 stowaway. Kannattaa myös tutustua dysonin nettisivuihin.Niin, ja se säiliö on helppo tyhjentää pussiin ulkona, esimerkiksi roskiksen vieressä. Ei kai sitä kannata sisällä edes tyhjentää, koska muuten imuroitu pöly pöllähtää ilmoille! Koska imuroitaessa dyson imee sisäänsä tehokkasti pölyt. Eikä sen huuhtelu ainakaan minulle mikään ongelma ole. Enkä tosiaan joka kerralla huuhtele sitä....Että tällaista palautetta minulta.

eli electrolux ultra silencer,oli n 150e,en muista tarkalleen. Ulottuvuus 12m,riittää hyvin kerrostalo kolmioon.Hiljainen pitäisi olla :) ja onkin,siinä on min ja max tehot,min riittää hyvin,maxissa ääni on sit vähän suurempi.Pyörät on hyvät,kumipinnoitetut ja itsestään sisäänkelautuva johto (IHANA).

Ai niin ja sitten on tuollaiset kulmiintörmäyssuojat :)

Jos Dysoneita ajattelit, niin sen pölysäiliön tokikin saa irti... Koko imuria ei kiikuteta mihinkään ulkoroskikselle. ;o) Ja jos se ei toimi, niin voithan tyhjätä vaikka parvekkeella muovipussiin. Roskat teillä varmaan kuitenkin viedään roskikseen ulos? ;o) *Älä tee vaikeaa sellaisesta mikä ei ole vaikeaa*

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat