onko teillä ollut lapsi mukana niskapoimu-ultrassa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Minulla olis tammikuun puolessa välissä keskellä päivää. Eikä hoitajaa esikoiselle saada koska kaikki mahdolliset ammat ovat töissä.

Kommentit (7)

Kannattaisi varmaan ajoissa pyytää esimerkiksi mannerheimin lastensuojeluliitolta hoitajaa ultran ajaksi, eikö niitä saa lähes joka puolella Suomea hädän tullen apuun.

ei tarvi esikoista ottaa mukaan. saa vaab olla vähä myöhempään omalla hoitajalla. meillä kun matkaa lähimpään sairaalaan 60 km, talvella menee .1 h.

ei saa ottaa. Jos olisi ollut pakko, olisi sitten selvinnyt vasta paikan päällä tekevän ultraajan mielipide ja isä olisi mahdollisesti joutunut lapsen kanssa käytävälle.

Yleensähän np-ultra tehdään alakautta ja lääkäri saattaa tehdä sisätutkimuksenkin. Miltä lapsesta tuntuu, jos vieras setä tai täti työntää sormiaan tai jotain vekotinta äitinsä alapäähän?! Ja entä sitten jos sikiöllä ei olekaan kaikki hyvin???Meillä ihan painotettiin kutsussa, että lapsia ei saa ottaa mukaan. Tietysti riippuu lapsen iästä, että voiko ottaa. Esim. pieni vauva (siis että on tulossa tosi lyhyt ikäero) voi mennä mukana nukkuvana rattaissa tai kaukalossa, mutta jos sattuukin tulemaan esikoiselle huutokohtaus, niin kyllä äidillä menee huomio siihen. Ja esim. jos esikoinen on jo jotain 5-6v. ja tutkimuspaikassa on tutkimushuoneen ulkopuolella leikkipaikka, niin varmaankin vois ottaa siihen leikkimään, mutta siinäkin on riski että äitiä tulee kesken ikävä...Minusta sinä voisit yrittää siirtää aikaa teille sopivaksi tai sitten järjestää jonkin ulkopuolisen (esim.MLL:n kautta) lastenhoitajan. Aikaa kuitenkin on vielä pari viikkoa järjestellä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat