Vierailija

Tuliko teidän perheeseen ja jos, niin lapsiin vai myös aikuisiin? Saivatko perheessä kaikki lapset tuon rokon vai jäikö joku ilman? Kuinka nopeasti peräkanaa sairastuivat?Jälkitaudeista vielä kiinnostaa, että tuliko pahoja bakteeritulehduksia, kynsienlähtöä tms? Miten muuten toipuminen meni ja jäikö ihoon arpia tms?Meillä lapsista 2 sairastanut, 2 vielä sairastumatta ja pohdin tässä, että koska oikein ollaan puhtailla vesillä... viimeinen sairastui maanantaina.Kiitos!

Kommentit (5)

Sitten seuraavana päivänä pari näppyä, sitä seuraavana jo suu muurautunut näppyjen ja kipeiden paukamien alle :( Kolmantena päivänä myös kämmenet ihan punaiset ja paukamilla, kipeillä ja kutisevilla. lapsi ei voi tehdä muuta kuin istua (pepussa alle 20 näppylää) ja makoilla, sillä jalkapohjatkin näppyjen peitossa.Ihan hirveä sairaus! Ainoa helpotus on, että tämä paranee...Tsemppiä!

Korkea kuume nousi. Kurkku oli kipeä ja nielemis vaikeuksia. Ei ollut rakkuloita kummallakaan. Mutta varmasti oli tätä rokkoa koska päiväkodissa oli sitä ja varmaan joka lapsi sen syksyn aikana sairasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lievää lämpöä 38 astetta yhtenä päiv'nä. (öisin kutiavia) näppyjä aika reippaasti..

esikoinen sairastui maanantai illalla ja hällä lievälämpö tuolloin illalla. seuraavana aamuna ehkä kymmenkunta näppyä. rapsuttelee niitä mutta eivät unia ainakaan öisin häiritse.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat