Onko valkoviinit aina makeita? tietämätön

Vierailija

kyllä sieltä pitäisi löytyä myös puolikuivia ja kuivia...

Kommentit (9)

Vierailija

saksalaisista valkkaresta kuivakin on makean tuntuinen. Italia, Etelä-Afrikka ja Australia tuottavat raikkaita hyviä valkoviinejä.

Vierailija

Ne ei ole yhtään hyviä. Kannattaa suosia puoli kuivaa tai kuivaa. Varma nakki on ostaa Australialaista tai Uusi-Seelantilaista valkakaria, niistä tulee harvemmin hutiostoja. Tosi hyvä aussivalkkari on Palandri The Estates Sauvignon Blanc, eikä ole edes hinnalla pilattu.

Vierailija

Lainaus:

Osa kuivista valkkareista on myös hyvin tammisia. Alkon listoilla suurin osa valkkareista on kuivia tai puolikuivia. Itse pidän makeista valkkareista. Niiden ongelma on vain korkea hinta. Puolikaspullot alkavat 10 eurosta ja kohtuulliset maksavat yli 20 euroa.

Nyt suosikkini on ollut Schloss Schönborn Riesling Beerenauslese. Hintaa puolikkaalla on alle 30 euroa.

Vierailija

Osa kuivista valkkareista on myös hyvin tammisia. Alkon listoilla suurin osa valkkareista on kuivia tai puolikuivia. Itse pidän makeista valkkareista. Niiden ongelma on vain korkea hinta. Puolikaspullot alkavat 10 eurosta ja kohtuulliset maksavat yli 20 euroa.

Nyt suosikkini on ollut Schloss Schönborn Riesling Beerenauslese. Hintaa puolikkaalla on alle 30 euroa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat