Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olemme menossa Merlin hotelliin ja kysyisin teidän kokemuksia hotellista ja paikasta muutenkin. Mistä ostaa mitäkin ja oletteko teettäneet vaatteita Patongissa? Mitä kannattaa Suomesta ottaa mukaan? Oletteko ottaneet Suomesta lapsille jotain syötäviä mukaan vai kannattaako lähteä edes raahaamaan mukana?

Kommentit (7)

Patong vaikutti meidän makuun aivan liian villiltä, Kata on meidän perheen paikka.Pari luottokorttia mukaan ja käteistä euroina. Ja puolityhjät matkalaukut, siellä tulee shoppailtua. Mutta älä osta ekoina päivinä mitään, muuten maksat tietämättömänä kaikesta liikaa.Vaatteita kannattaa teettää matkatoimiston suosittelemissa paikoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Karon ja Kata Beach olivat ainakin 2001-04 rauhallisempia ja siistimpiä nimenomaan lapsia ajatellen. Patongilla meno oli hurjaa: ryyppäystä&rälläystä ja örvellystä riitti.Kannattaa siis katsastaa muutkin lähialueet, vaikka hotelli sijaitseekin Patongilla. Lähtekää esim. veneretkelle lähisaareen tai muuten tutustukaa lähialueisiin. Phuketissa on helppo liikkua paikasta toiseen.

joka on rauhallisin Karonin ja Patongin jälkeen. Joku rantahotelli Katan rannalla voisi olla lapsiystävällisin. Katassa on loiva, hieno ranta.Mutta kohteenanne on siis Ptong... Patongissa on iso kauppakeskus Jungceylon, jota voi verrata suomalaiseen ostoskeskukseen: liikkeet ovat siistejä ja ilmastointi hyvä. Sitten on ostospaikka Otop, mutta se on vain laaja ulkoilmaalue missä myydään rääsyjä ja roinaa (niitä samoja myydään vähän joka kadulla muutenkin.) Vaatteiden teettämisestä en tiedä. Mutta sen tiedän, että tinkiminen on ehdotonta: ja siinä on oltava hyvin jämäkkä! Ehdotetut hinnat saattavat olla moninkertaisia. Sama pätee kaikkeen josta hinta sovitaan etukäteen. Taksi Patongista Kataan maksaa muistaakseni 300 bahtia.Jos käytte Katassa suosittelen seuraavia ravintoloita:

- On The Rock (Marina Cottage)

- Ma Now (Diamond Cottage Resort)

- Dino Park

- Buffalo Steak HouseKaronissa on hyvä pizzeria nimeltä Da Mario.Suomesta voi ottaa mukaan esim. hapankorppuja tms. ja paikan päältä saa hyvää tanskalaista voita (Lurpak).Vatteita ei kannata ottaa liikaa... Ilma on todella kostea ja kuuma, eikä edes tavallsita T-paitaa voi käyttää jos se on vähänkin paksuumpaa kangasta! Meillä ei tarvittu kertaakaan pitkiä housuja tai pitkähihaista, ne olivat vain matkustamista varten. Vähän ohutta vaatetta! Lisää voi ostaa halvalla jos tarvii. Rannalla kannattaa oleskella paljon, ja kannattaa myös muistaa että aurinko on voimakas myös pilvisellä säällä.Suosittelen norsulla ratsastusta :)

Kävimme Ptongilla ja pari tuntia riitti. Mielestäni kaamea paikka. Pidän enemmän rauhallisemmasta ympäristöstä.Mutta Phuket oli muutenkin pettymys...uusi Cran Canaria...koko hemmetin saari suomalaisia täynnä.Ei tarvitse todellakaan roudata Suomesta mitään muuta kuin pakolliset lääkkeet.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat