Av-psykologiaa tarjolla! Analysoikaa tällaiset ihmistyypit:

Vierailija

Mikä olisi koulutus, perheolot, parisuhde, elintavat jne. Kyseessä naisia ja he käyttävät seuraavia sanontoja usein puheessaan:a) Voi perse!

b) Vittu, vittu, vittu!

c) Jumankekki sentään!

d) Sontaa!

Kommentit (3)

viljelevistä naisista. Helpotan vähän, ettei ole niin työläs.Tässä mun lista

a) urheilija

b) opiskelija

c) opettaja

d) kuten edelläkin maatilan emäntä

a) Jossakin tehdashommissa tai siistijänä, puoliso amisen käynyt autoja korjaileva, asuvat vanhassa puisessa ränsistyneessä omakotitalossa pikkukunnan keskustan laidalla. Mies yrittää remontoida taloa, mutta kaikki koko ajan kesken. Sosiaaliviranomaisia ja muita kunnan viranomaisia inhotaan syvästi, varsinkin opettajia ja se näkyy lapsien koulunkäyntiasenteessa.

b) Nuori bimbo, ei tiedä kumman tarjolla olevan miehen kanssa seukkaisi, asuu vanhempiensa kanssa, iskälle ei puhu enää mitään, paitsi kelpaa autokuskiksi, äiti aina raivoaa yöpuvussa ja papiljonteissa. Ei puhuis sillekään ikinä enää mitään, jos et tarvis saada vaatteisiin rahaa

c) Keski-ikäinen nainen, joka pukeutuu vanhoollisesti. On läski ja muutenkin ruma. Haluaa kuitenkin edes puhettaan hienostella, puhuu yleensä sievistellen varsinkin miehille. Olut maistuu ja suklaa, mies on työtön ja makailee sohvalla kalsareissa katsomassa mäkiviikkoa.

d) Maatalon emäntä, mies taas huoltiksella lukemassa päivän lehteä, on niin pihi ettei tilaa sitä kotiin. Aamulla emäntä laittoi pari pellillistä karjalanpiirakoita ja vie ne illaksi marttojen myyjäisiin. Kämpässä haisee navetalle, vaikka takuuvarmasti vaihdettiin työvaatteet navetalla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat