Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka paljon sinulle ja miehellesi on tullut painoa lisää sen jälkeen, kun aloitte olla yhdessä?

Vierailija

n 15kg, painoa liikaa suunnillen tuon verran.

miehelle n20kg. miehellä ei tee pahaa nuo kilot, oli tosi laiha kun aloimme olla yhdessä painoi n 62kg silloin

Sivut

Kommentit (29)

ehkä 3 kg, edelleen alipainon ja normipainon rajoilla, miehelle varmaan sama 3 kg ja sama homma kuin edellä. Oltiin siis teinejä, kun tavattiin ja yhdessä ollaan oltu kohta 20 vuotta.

Siis eiköhän se johdu määristä. Jos nyt syö vaikka 20 lihapullaa ja 3 lautasellista perunamuussia, niin kyllähän tuo vartalossa näkyy.

Korvapuustikin on terveellisempi kuin wiener, mutta ei niitä puustejakaan voi mielin määrin vetää, jos ei halua niiden läskiksi kertyä.Ja toisaalta, jos syö vähän ja epäterveellisesti, ei se välttämäti näy missään. Esim. aikoinaan oli lehdessä Janina Frostelin ruokapäiväkirja malliajoilta. Söi lähinnä irtokarkkia! Ihan järkky ruokavalio. Mutta pysyi laihana, etenkin kun oli tuolloin vielä nuori.Lainaus:


Itse koen ongelmaksi sen, että yleisesti luullaan ylipainoisen syövän liikaa. Näin ei kuitenkaan ole, paitsi silloin kun kilot jatkavat kertymistään. Ylipainoinen voi syödä vaikka kuinka terveellisesti, vaan siitä huolimatta saa kuulla syövänsä karkkeja ja herkkuja alvariinsa. Todella monilla tuntuu olevan suunnaton varmuus siitä, että tietään läski syö väärin aina.Kun keksisi varman keinon saada kilot pysymään poissa, laihtuminen taas sujuu, hitaasti mutta varmasti,

Tosin minä olen tässä yhdessäoloaikanamme painanut n. 20 kiloa enemmänkin kuin nyt (raskaudet toivat hieman kiloja) ja mies oli nuorempana aikamoinen kukkakeppi, nyt olemme siis molemmat jokseenkin ihannepainoissamme :)

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat