KEHU tai HAUKU omaa IMURIASI! Mistä paras imuri meille?

Vierailija

ostin kirpparilta 10 vuotta sitten ja vieläkin imee. Ja hyvin muuten imeekin.

Kommentit (8)

Tarvitsisin uuden imurin, sen pitäisi olla

tosi tehokas = talossa kaksi kissaa ja kaksi lastaKevyt = imuroin päivittäin ainakin keittiön ja aulanpitkä johto = imuroitavaa pintaa on noin 200neliötä kahdessa kerroksessaKiitos!Lisäksi lisäkysymyksenä tiedustelisin elektroluxin ergo rapido varsirikkaimurin plussa ja miinus puolia? Hintaa laitteella on kuitenkin 150e joten onko hintansa arvoinen vai panostanko vain oikeaan imuriin?

Lainaus:

Meillä Dyson ja yo seikan vuoksi verraton ja imeekin hyvin.

Negapuolina kova ääni sekä turhan pehmustamaton suutin.
Siihen saa parketti- yms. suuttimia.

Hyvä imutulos, mutta muuten laatu huono. Kaikki luukut hajonneet varsi mennyt rikki jne. Ennemmin meillä oli Electrolux ja se paljon kestävämpi, imutulos samaa luokkaa.

kallis ja hyvä imuri meillä oli käytössä, mutta siitä meni johto rikki. ei ensin toiminut kuin yhdessä asennossa ja sitten kärähti koko johto. pitäs viedä huoltoon...Nyt on käytössä mummolta peritty miele imuri. se vaikuttaa oikein tehokkaalta. tehokkaammalta kuin tuo electrolux oxygen. tosin vanhemman mallinen eikä siinä ole mitään hienouksia. ehkä se sen takia onkin niin tehokas.ja rikka imureista ei ole mitään muuta kokemusta kuin philipsin varrellisesta laitteesta. kaksi mallia ollut ja molemmist mennyt akkiä akku huonoksi. ei sii kantsi vissiin ostaa, jos ei pysty ihan koko aikaa pitämään sitä latauksessa. tai siis oisin kait minäkin pystyny mutta kun aina ajattelen sähkön kulutusta niin en sitte viitti pitää päiväkausia seinässä sitäkään. normaalistikin otan kaikki laitteet pois seinästä kun konetta ei tarvita. (paitsi televisio ja nettimodeemi)

Paras on vesisuodatus-imuri, eli sinne säiliöön jää KAIKKI mikrohiukkasetkin.

Meillä on Hyla-merkkinen, ja olemme olleet todella tyytyväisiä siihen.Kevyt käyttää (vesisäiliö tyhjennetään joka käytön jälkeen ja kerroksesta toiseen siirryttäessä), pitkä johto ja letku, paljon oikeasti käytännöllisiä lisäosia, esim ihan super mattotamppuri, yms yms.

Ainoa miinus on hinta.

Siihen investoitiin koiran tultua taloon, ja sen jälkeen en ole tavalliseen imuriin koskenutkaan, se kun jättää niin tunkkaisen ilman.

5 vuoden jälkeen. Alussa oli hyvä, mutta nyt imutehot hiipuu uudellakin pölypussilla. Myös samanmerkkinen pesukone alkanut vuotaa just 5 vuoden käytön jälkeen. Eli merkkiä vaihdan.

Imee todella hyvin, mattosuulake on mahtava, pussiton rakenne kätevä, ketterä kulkemaankin verrattuna tuohon Siemenssiin, joka on ihan susi. Olen todella pettynyt siihen, kun muut Siemenssin laitteet ovat erinomaisia. Siinä on kaikki pielessä, onnettomasta pussinasennuksesta hipaisukytkimeen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat