Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

yritän löytää kissalleni uuden kodin

Vierailija

onko joku joka voisi tarjota sille sen. 3-vuotias, leikattu, madotettu ja rokotettu sisäsiisti kaunis tyttökissa. Pakko tässä tilanteessa vaan luopua siitä. Mieluiten sellaiseen kotiin jossa saa olla ulkona vapaasti myös.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

johon vauva tulossa tai uusi mies ei sulata kissaa! Kun ei suoraan sanottu allergiasta tai astmasta mitään. Kissahan voi vaikkaa tappaa vauvan! Kääks!

Vierailija

yksi pariskunta joka siellä etsii, on espoosta ja etsivät kuulemma vahintään kymmenvuotiasta kissaa koska ovat itse ikäihmisiä ja tuntevat vastuuta kissastaan eivätkä halua sen jäävän heidän jälkeensä tänne kodittomaksi.. että ei auttanut se..

Vierailija

Minkä näköinen ja kokoinen se on, onko tottunut toisiin kissoihin. Entä osaako varoa yhtään liikennettä vai kulkeeko kuin kuningatar keskellä valtatietä :)

Vierailija

olen noita kaikkia kokeillut, tämä vaan tuli vielä viimeisenä oljenkortena mieleen ettei tarvitsisi tervettä nuorta kisua piikille viedä..

ajattelin että jos täältä löytyisi sattumalta joku joka voisi auttaa..

ap

Vierailija

koska tiedän että siellä kissoja pilvin pimein vailla kotia, ja kun luovuttavat, perivät aika ison maksun kattaakseen omia kulujaan, jolloin ottajia ei riitä niin paljon kuin kissoja. Pitävät niitä tietyn ajan siellä jonka jälkeen piikille ne jotka ei ole kellekään menneet.. jotenkin ajattelen että voisin itse suuremmalla tod. näköisyydellä löytää kodin sille. 12: miksi et pysty noutamaan? kissan mukaan saa tarvikkeita, myös kuljetuskopan tms joten esim bussillakin voi kulkea..

Vierailija

asutaan. ja mielelllään saisi täältä tulla hakemaan, mutta voidaan tuontiakin miettiä jos järkevän matkan päässä ja vaikka sellaisella seudulla missä sattuisi olemaan jotain sukulaisia meillä, niin vois harkita tuontia. on tottunut lapsiin ja koiriin ja kissoihin. Luonteeltaan vähän "diiva" eli viihtyy omissa oloissaan ja sylissä silloin kun HÄN haluaa mutta silloin onkin sitten oikein halipulainen:) ja jos kovasti hälinää niin vetäytyy mielellään omiin oloihinsa esim jos lapset riehuvat tms. Ollaan asutusalueella eli täällä joutuu kyllä autojakin hieman väistelemään.

Vierailija

kirjava väriltään, oikein kaunis. vatsa ja tassut valkoiset, selässä ja kyljissä sellaista sekaväriä, eli mustaa, harmahtavaa ja punaruskeaa..vaikea selittää:)

painaa noin 4kg eli perus maatiaiskissan kokoinen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat